🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

می خواستم روند درخواست طلاق از طرف مرد را بدانم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۱۴

و اینکه اموال چطور بین زوجین تقسیم می شود و همچنین حضانت از فرزند به چه صورت است

۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
نظر به اینکه بر اساس شرع و قانون حق طلاق با مرد می باشد ، لذا زوج برای اقدام در این مورد صرفا باید در خصوص حقوق مالی زوجه تعدات خود را انجام دهد یا ترتیبی اتخاذ نماید و نیاز به دلیل محکمه پسند برای طلاق دادن وجود ندارد .
حضانت تا ۷ سال با مادر و بعد از آن با پدر می باشد مگر آنکه مصلحت طفل به طریق دیگری اقتضا نماید که تصمیم در این خصوص با قاضی رسیدگی کننده می باشد .

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

طلاق به درخواست زوج مستلزم پرداخت کامل مهریه زن می باشد. نصف اموال نیز به همسرتان برسد .حضانت تا ۷ سال با مادر و پس از آن تا بلوغ با پدر است.

درود ، طلاق چون حق قانونی مرد است نیاز به دلیل موجه ندارد اما ابتدا باید حقوق مالی زوجه تعیین تکلیف شود
از جمله مهریه ، نفقه ، تنصیف اموال و ..
حضانت فرزند چه دختر چه پسر تا ۷ سالگی با مادر و پس از آن تا رسیدن به بلوغ با پدر است و پس از آن زندگی با پدر یا مادر اختیار به اختیار خود فرزند است

زوج میتواند دادخواست طلاق دهد همچنین تمام حقوق مادی زوجه اعم از نفقه و مهریه را باید پرداخت کند حضانت فرزند تا سن هفت سالگی با مادر و از هفت سالگی تا بلوغ برعهده ی پدر میباشد

چنانچه شما متقاضی طلاق باشید باید نصف اموالی که از زمان ازدواج بدست آوردی به خانم بدی بعلاوه مهریه اجرت المثل و نفقه ایام گذشته حال و تا اتمام عده به عهده حضرتعالی است و حضانت فرزندان نیز تا ۷ سالگی با مادرشان و از ۷ سالگی تا دختر تا پایان ۹ سالگی قمری و پسر تا پایان ۱۵ سال تمام قمری با پدر است یعنی تا ورود به ۱۰ سالگی دختر و ۱۶ سالگی پسر پس از آن با خود بچه ها بعلاوه نفقه این مدت بچه ها با شماست

با سلام
در صورتیکه مرد خواهم طلاق باشد تمامه حقوق زوج از جمله مهریه،نفقه و نحله را مرداخت نماید و نصف اموالی که بعد از ازدواج بدست آورده متعلق به زوجه میگردد
در مورد حضانت فرزند تا ۷ سالگی با مادر میباشد

زوج حق طلاق دارد لکن تمامی حقوق زوجه نیز محفوظ هست و باید پرداخت گردد معهذا دارایی زوج نیز تنصیف خواهد شد.حضانت فرزند تا ۷ سالگی با مادر است و پس ازآن تا بلوغ با پدر میباشد و پس ازآن نیز بنابر مصلحت فرزند و همچنین تمایل وی تصمیم گرفته خواهد شد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط