حمل و نگهداری مشروب مشمول چه مجازاتی میگردد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۴ #32789292

سلام
من تو هیچکدوم از جلسه‌ها قبول نکردم که مشروب مال من بوده مشروب از داخل ماشین پیدا شد ولی گفته بودم که حرف بسیج سند نیست چون ضابط قضایی نیست و این که اولش هم به من تهمت شرب خمر زدن که ثابت نشد ولی این جلسه اخر ابلاغ اومد برم دادیاری و محکوم شده بودم باید برگه پزشک قانونی رو امضا میکردم ( ازمایشگاه جواب درصد مشروب نیم لیتر سی ‌ و ‌نه درصد )
که من قبول نکردم گفتم واسه من نبوده
که طرف نمیدونم دادیار بود چی بود خیلی عصبی شد و گفت امضا کن واسه من نیست و برو
حالا میخوام بدونم چی پیش میاد جلسه بعدی محکوم میشم یا طبرئه اگه محکوم بشم امکان داره لج کنن و زندانی چیزی هم برام بنویسن چون دوباره قبول نکردم
میخوام رو این قضیه پیش برم که بسیج بدون جرم مشهود و با ایجاد رعب و وحشت مجبورم کرد اجازه بدم ماشینو بگرده ولی صلاحیت این کارو نداشت و من نمیدونم که مشروب رو از کجا پیدا کردن یا اینم مثل شرب خمر که بهم تهمت زدن از جایی پیدا کردن انداختن گردن من

مشاوره حقوقی شرب خمر
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شش ماه تا یکسال حبس
تا ۷۴ ضربه شلاق و پرداخت جزای نقدی تا ۵ برابر موارد مضبوط

اگر مالکیت ماشین مال شماس مشروبات مال شما حساب میشود

با سلام
ماده ۷۰۱ آورده است که : " هرکس مشروبات الکلی را ... حمل و نگهداری داری کند ، به شش ماه تا یک سال حبس و تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و نیز پرداخت جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرفی ( تجاری ) کالای یاد شده محکوم می شود " . بنایراین مجازات حمل مشروبات الکلی به سه دسته تقسیم می شود که هر سه هم اعمال خواهد شد :
۱- شش ماه تا یک سال حبس
۲- تا هفتاد و چهار ضربه شلاق
۳- پرداخت جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرفی ( تجاری ) کالای یاد شده .

وقتی مدرک جرمی در خودرو ضبط گردد یعنی متعلق به شماست مگر راهی پیدا کنی تا قاضی را متقاعد کنی که پاپوش برای شما ایجاد شده

با سلام
حمل مشروبات در ماشین چه برای شما باشد چه نباشد مجازات داردوهیچ دلیلی مبنی بر بیگناهی نمی توانی بیاری مگر اینکه ماشین برای خودت نباشد