برای اجرا گذاشتنش چقدر باید هزینه کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۰۶ #32706113

سلام.
مهریه من ۱۱۴سکه و ۱۱۰مثقال طلا است.

مشاوره حقوقی مهریه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا باید از دفتر ازدواج درخواست صدور اجراییه دهید و پس از وصول محکوم به نیم عشر اجرایی معادل ۵ درصد مبلغ خواسته یعنی سکه ها از محکوم دریافت می شود . در دادگاه نیز سه و نیم درصد ارزش سکه ها هزینه دادرسی دریافت میشود

هزینه ابتدایی ۳۰۰هزارتومان است که باید به دفترخانه جهت تکمیل فرم و ثبت در سامانه بپردازید. هزینه ها متفاوت است. اجرای ثبت ۵درصد مبلغ مطالبه نیم عشردریافت مینماید. دادخواست حقوقی دادگاه نیز دفاترخدمات قضایی باتوجه به عنوان خواسته شما محاسبه مینمایند.

سلام
از طریق اجرای ثبت اقدام کنید
هزینه آن معادل ۵ درصد ارزش خواسته است. و از زوج قابل وصول است

درود بر شما، برای اجرای مهریه بهتر است از طریق محضر محل عقد اقدام و از اجرائیات ثبت آنرا پیگیری نمایید، در این صورت هزینه ی زیاد برای شما نخواهد بود، ضمنا هزینه های انجام شده پس از اجرا مانند نیم عشر نیز نهایتا از زوج قابل مطالبه خواهد بود.

درود
اگر از ثبت اقدام می کنید در ابتدا هزینه زیادی ندارد.

دفتر ازدواج و ثبت هزینه هایی را دریافت می کند که قابل مطالبه از زوج هست.

سلام، ابتدا از دفتر ازدواج درخواست صدور اجراییه می دهید و پس از وصول محکوم به نیم عشر اجرایی معادل ۵ درصد مبلغ خواسته از محکوم دریافت می گردد