مقدار ارش تعیین شده که چهار درصد است ملاک است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۶ #32685208

با سلام روزتون بخیر بنده در یک سانحه رانندگی که منجر به شکستن پام شد پزشک قانونی درصدی برای پا ابراز نکرد و فقط آرش برای آن قرار داد بنده به یک وکیل مراجعه کردم و ایشان گفتن که معمولا میزان درصد دیه شکستگی را دادگاه تعیین میکند و این آرش تعیین شده جدای شکستگی است آیا گفته ایشان صحت دارد یا همان مقدار آرش تعیین شده که چهار درصد است ملاک است ممنون از وقت گرانبهای شما که در اختیار بنده گذاشتید

مشاوره حقوقی دیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام، در صورت صدور حکم مبنی بر ۴درصد ارش، همان مقدار به شما تعلق میگیرد

سلام اگر دیه دیگری در رای مورد اشاره قرار نگرفته باشد همان ارش به میزان چهار درصد تعیین می گردد