چگونه میتوانم صیغه را ابطال کنم؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۴۰۶ #32648709

خانمی صیغه موقت بنده می باشد و از روز اول بابت مهریه شکایت کرد و بعد از صدور حکم های متوالی و پذیرش اعسار و تعدیل تا کنون ۵ سکه طلا پرداخت نموده ام و ۹ سکه باقی مانده و حکم قطعی هم پرداخت سکه به صورت سالیانه یک عدد و بدون پیش قسط می‌ باشد.چگونه میتوانم صیغه را ابطال کنم؟ آیا باید ۱۰ سال دیگر هم صیغه بمانیم؟ ۵ ساله هیچ رابطه ای نداریم و خودش باطل نمیکند چگونه میتوانم ابطال کنم یا طلاق بدهم.

مشاوره حقوقی ازدواج موقت
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.میتوانید با بذل بقیه مدت به عقد موقت پایان دهید

با سلام
میتونید بقیه مدت باقی مانده رو بذل کنید

سلام
اظهارنامه ای ارسال وبذل مابقی مدت نکاح رااعلام نمایید

با سلام
زوج میتواند با بذل مدت در نکاح موقت به عقد نکاح خاتمه دهد

چنانچه مرد به زن وکالت دهد که از طرف او مدت صیغه را ببخشد ، زن قادر به باطل کردن صیغه موقت خواهد بود.

سلام
اظهارنامه ای ارسال ومابقی مدت رابذل کنیدبه دفترعاقدنیزاعلام نمایید

به عنوان زوج عقد نکاح منقطع هر زمان میتونید با بذل مدت به این ازدواج پایان دهید