نحوه رفع توقیف خودرو حمل مواد مخدر، به چه صورت است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۹,۳۲۵ #32614758

سلام
تاریخ ۹۷/۱۱/۱۱ یک دستگاه ماشین داشتم به صورت قولنامه دستی به یکی از آشنایان فروختم مبلغ کل ۸۵ میلیون تومان بود طرف به من ۱۰ میلیون داد و گفت مابقی را ۴۰ شب دیگر بهت میدهم منم چون آشنا بود نه چک گرفتم نه سفته بعد از دو روز با خانواده خود همراه زن و دو تن از بچه هایش به همراه برادرش در کرمان به جرم حمل ۳ کیلو شیشه دستگیر شدن و ماشین توقیف شد، البته مواد جاسازی نبود الان حدود ۷ ماه است که ماشین توقیف منم به قولنامه برگ دفتر دارم و در آن نوشتم که خودرو به صورت امانتی واگذار میگردد چون مبلغ کل پول پرداخت نگردید است.
الان من باید چکار کنم؟
آیا ماشین آزاد میشود؟
من هم گفته است که ماشین به صورت امانتی دست من بوده حقیقت را گفته است. آیا ماشین من آزاد میشود؟
چکار باید کنم؟
تورو خدا کمکم کنید و در ضمن هنوز حکم هیچ یک را نداده چرا اینقدر طول کشید.

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
طبق ماده ۳۰ قانون وسایل نقلیه مثل ماشین و موتور که حامل مواد مخدر باشند، به نفع دولت ضبط می‌شوند. اما اگر مالک ماشین بتواند ثابت کند ، دولت باید وسیله نقلیه را به مالک برگرداند.

باید بتوانید امانت خودرو نزد راننده یا شخص ثالث را اثبات و با توجه به دلایل و دفاعیات رفع توقیف نمایید

درود برشما چون امانی بودن توسط هر دوطرف محرز است طبق م۳۰ ق.م.ب.م.م آزاد کردنش کار سختی نیست

اگر امانتی بودن محرز شود ماشین ازاد میشود.

اگر امانتی بودن محرز شود ماشین ازاد میشود