نحوه طرح دادخواست طلاق توافقی بدون مشاوره و داوری

پرسیده شده
۷ پاسخ ۸۳ #32547480

سلام، بنده تصمیم دارم از همسرم جدا بشم.
می‌خواهیم طلاق توافقی باشد، راجع به همه مسائل مهریه و نفقه و حضانت و ملاقات فرزند هم با هم توافق کرده‌ایم، منتها ظاهرا برای طلاق توافقی اول میفرستن مشاوره خانواده که طول میکشه. اگر ما نخواهیم بریم مشاوره و داوری چکار باید کنیم؟ دادخواست چجوری باید باشه؟
خیلی متشکر.

مشاوره حقوقی خانواده
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
وفق ماده ۲۵ قانون حمایت خانواده، طی نمودن جلسات مشاوره الزامیست و در این رابطه بایستی از طریق سامانه تصمیم اقدام نمایید.

با سلام ،
طلاق توافقی نیاز به داوری ندارد ولی مشاوره جزء فرایند پرونده است ولی لزوما به معنی شرکت در جلسات آن نیست می‌توان با مراجعه به مرکز داوری اعلام نمود که مصر بر جدایی هستید و به مشاوره احتیاج ندارید.و بلافاصله گواهی آنرا اخذ نمایید

با سلام
مطابق قانون مکلف به شرکت در جلسات مشاوره هستید ، و حداقل بازه ۴۵ روزه را در نظر داشته باشید .

با سلام. در طلاق توافقی مشاوره زوجین الزام قانونی دارد

سلام با توجه به اینکه جلسات مشاوره اجباری فقط در طلاق توافقی است می‌توانید ابتدا خواسته خود را به صورت درخواست طلاق یک طرفه از سوی زوجه مطرح کنید سپس در جلسه اول بر اساس اختیار حاصل از ماده ۹۸ آیین دادرسی مدنی یعنی تغییر در نحوه دعوا یا خواسته خواسته خود را به طلاق توافقی تبدیل کنید.

سلام
درطلاق توافقی رفتن به مشاوره اجباری است و زوجین حتما باید در این جلسات شرکت کنند.

سلام از طریق سامانه تصمیم اقدام کنید