آیا این جمله در سند ازدواج، در دادگاه های ما اعتبار داره و زن میتونه با داشتن این حق، به راحتی طلاق بگیره؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۸۶ #32515742

با سلام و سپاس
بنده قبلا درباره حق طلاق که در سند ازدواجم ثبت شده پرسیدم و پاسخ وکلای محترم در اعتبار این حق و نوع جمله بندی آن، متفاوت بود. در این سند دقیقا اینطور نوشته شده: " زوج به عنوان شرط ضمن عقد نکاح به زوجه وکالت می دهد تا زوجه در صورت لزوم پس از مراجعه به دادگاه، خود را به هر نوع طلاقی که لازم می داند، مطلقه نماید. " آیا این جمله در سند ازدواج، در دادگاه های ما اعتبار داره و زن میتونه با داشتن این حق، به راحتی طلاق بگیره؟ ممنون میشم اگر صریح و واضح پاسخ بدین.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
این موضوع شرط مجزایی محسوب نمیشود و زوجه برای طلاق باید عسر و حرج خود و تخطی شما از شروط ۱۲ گانه مندرج در سند نکاح را ثابت نماید .تابتواند از شما طلاق بگیرد

این شرط به زوجه حق درخواست طلاق را در صورت عسر و حرج به وی خواهد داد لاکن آن چیزی که شاید مد نظر می باشد وکالت در طلاق است که جدای از سند ازدواج از سوی مرد به زن داده می شود و زن برای طلاق نیازی به اثبات عسر و حرج نیز نخواهد داشت

با سلام دوست گرامی شما دنبال چه چیزی هستی می خواهید باطلش کنید حقی که دادی میشود نگران نباشید

رویه ها متفاوت هستش ولی روال عادی آن وکالت محضری برا طلاق هستش

درود :در سند ازدواج شروط ۱۲ گانه ای است و زوج با امضای آنها متعهد به این شروط میشود مثلا زوج نمی تواند بدون رضایت زن اول زجه اختیار کنداگر زوج از هر شروط ۱۲ گانه که امضا زده تخطی کند زن با استناد به تخلف زوج میتواند از دادگاه درخواست طلاق کند دادگاه پس از بررسی اگر احراز کند زوج تخلف از شرط کرده حکم طلاق را میدهد

درود بر شما، بر این اساس زوجه میتواند پس از اثبات عسروحرج خود به وکالت از زوج، خود را مطلقه کند.

با سلام درصورت اثبات شروط مذکور در ذیل این متن بله ، حق طلاق با شماست و می توانید طلاق بگیرید