دادخواست لازم جهت اثبات مالکیت زمین موروثی بدن سند

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۶ #32483134

برای اثبات مالکیت زمین بدون سند چه دادخواستی باید به دادگاه ارائه شود؟ زمین ارثی می‌باشد.

مشاوره حقوقی ملکی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دادخواست اثبات مالکیت البته هراه با ادله

سلام دادخواست اثبات مالکیت بر اساس شهادت شهود و تحقیقات محلی و ،،،،،و الزام به تنظیم سند رسمی مطرح نمایید.

برداشت من از سوال این است که شخص ثالثی مدعی مالکیت زمین شده است
با فرض فوق و چون زمین را نخریده اید و قهرا از طریق ارث مالک شده اید، به نظر می رسد گزینه مناسب طرح دعوی اثبات مالکیت به طرفیت بقیه ورثه و مدعی ثالث می باشد

سلام برای اثبات مالکیت زمین بدون سند شما باید دادخواست اثبات مالکیت بدهید و از ادله ای همچوند شهادت شهود مبایعه نامه.. بدهید

سلام حسب مورد دادخواست اثبات وقوع بیع یا اثبات مالکیت

سلام
سوال واضح نیست.
آیا منظور ایشان اختلاف در مالکیت بین وراث در خصوص ماترک متوفی می باشد؟یا اختلاف در مالکیت بین ورثه با شخصی غیر از ورثه؟
در حالت اول می بایست دادخواست تقسیم ترکه مطرح نمایید و در لیست اموال نیز زمین مورد اختلاف را به عنوان ماترک ذکر نمود و به اماره تصرف که دلیل بر مالکیت است آن را اثبات نمود.
ولی در حالت دوم اگر هیچ گونه مبایعه نامه ای جهت خرید توسط مورث وجود ندارد می بایست دادخواست اثبات مالکیت را مطرح نمود

با سلام
بایستی دادخواست اثبات مالکیت مطرح شود.