باید چطوری سند قطعی گرفت؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۰۰ #32458015

سلام و خسته نباشید
من دو سال پیش خودرویی خریدم بعد از چند وقت متوجه شدم سند قطعی خودرو به نام نمیشه چون صاحب اصلی سند مفقوده و دسترسی به ایشان مقدور نیست
اما برگه سبز خودرو به نام من خورده و تمام اسناد کمپانی و وکالتنامه ها موجوده
تا به نفر آخر میرسه و اون نفر آخر مفقوده و دسترسی بهش میسر نیست
چقدر هزینه داره و چقدر وقت لازم داره

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست الزام به تنظیم سند علیه فروشنده و تمامی اشخاص ماقبل وی و مالک اصلی طرح کنید ،

دادخواست الزام له تنظیم سند علیه فروشنده و صاحب سند تقدیم نمایید

شما به طرفیت فروشنده و افراد ماقبل آن اقامه دعوی تنظیم کنید تاملزم به تنظیم سند شوند و در صورت عدم دسترسی به صاحب سند ، دادگاه شخصا به موضوع وارد خواهد شد وسند را انتقال خواهد داد

دادخواست الزام له تنظیم سند علیه فروشنده و صاحب سند بدهید.

با سلام
شما بایستی به طرفیت فروشنده و ایادی ماقبل آن اقامه دعوی الزام به تنظیم سند نمایید و در صورت عدم دسترسی به صاحب سند ، دادگاه شخصا به موضوع وارد خواهد شد

اگر از نفر آخر وکالتنامه دارید و مهلت وکالتنامتون هم تمام نشده خودتون میتونین برای تنظیم سند اقدام کنین.اگر ندارید و نفر اخر وکالتنامه داره باید بر علیه نفر اخر که ازش خودرو رو خریدید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدید و بعد از صدور رای دادگاه چه ایشان حاضر بشود و چه حاضر نشود سند به نام شما خواهد شد.از نظر زمانی بستگی به شلوغی شعب دادگاه داره و نمیشه زمان دقیقی گفت.هزینه دادرسی هم هر چقدر پرداخت میکنید در دادخواست مطالبه کنید که از خوانده دعوا اخذ شود.