خودرویی که خریده ام، ایراد دارد، شاهد هم دارم، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۷۷ #32452542

سلام
بنده یه ماه پیش یک ماشین خریدم با قولنامه دستی که فروشنده امضا کرده و شاهد هم دارم، ولی خودرو دو تیکه در اومد و با اینکه اطلاع دادم از پس گرفتن خودرو اجتناب کرد و احضاریه فرستادم ولی جواب نداد،
حالا اگر میشه راهنمایی کنید چگونه به حقم برسم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی قرارداد
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام می توانید ضمن اارسال اظهارنامه و اعلام فسخ معامله تقاضای تایید فسخ قرارداد را نمایید البته بهتر است از طریق اخذ تامین دلیل اقدام به اخذ نظریه کارشناس رسمی نمایید

با سلام ووقت بخیر
ازطریق شورای حل اختلاف درخواست تامین دلیل کنید و طبق نظر کارشناس و قراردادتون درخواست خسارت و درغیراینصورت فسخ معامله راانجام دهید .

با سلام
برای پاسخ دقیق به سوال شما باید متن قولنامه مطالعه شود علی ایحال می توانید از طریق مراجع قضایی نسبت به فسخ قرارداد اقدام نموده ودرخواست کارشناسی کنید چنانچه کارشناس تشخیص دهد که دو تیکه بودن خودرو برای قبل از معامله است قرارداد فسخ شده و شما می توانید اصل مبلغ و ضرر و زیان خود را مطالبه نمایید.