آیا چک شامل مرور زمان میشود و قابل انتقال نیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۷۸ #32424439

سلام،
دوستم از شخصی چکی حامل به صورت ضمانت گرفت و به مدت ۷ سال هیچ اقدامی نکرد بعد از ۷ سال چک را به بنده منتقل کرد و خودرو از من گرفت بنده ۲ ماه است از صادر کننده که ضامن بوده شکایت کردم با توجه به گذشت مدت ۷ ساله چک و اینکه ضمانتی بوده اما حامل آیا شامل مرور زمان میشود و قابل انتقال نیست! و طبق قانون پول و اعتبار که در فروردین ۹۸ تصویب شد مبنی بر ساقط شدن چک های تضمینی از درجه اعتبار و مهلت دادن ۱ ماهه جهت وصول آیا این قانون شامل چک بنده میشود! لطفا راهنمایی کنید ممنون.

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
درصورتیکه چکی در جریان روابط تجاری میان طرفین رد و بدل شده و از تاریخ چک و گواهی عدم پرداخت بیش از پنج سال گذشته باشد موضوع مشمول مرور زمان بوده و دعوای مطالبه آن قابل استماع نیست