باید برای فسخ قرارداد اقدام کرد یا از املاکی شکایت کرد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۰۴ #32364498

سلام
اگر ملکی فروخته شده باشه و دو سوم از مبلغ دریافت شده باشه و وجه نهایی طبق یک فقره چک طبق قرارداد نزد املاک باقی بماند برای تحویل کلید و انتقال سند اما ، اگر چک خریدار پاس نشود و یا املاکی از تحویل چک به فروشنده امتناع کند چه میشود؟ ایا باید برای فسخ قرارداد اقدام کرد یا از املاکی شکایت کرد؟ چون طبق نوشته فروشنامه چک باید نزد املاک باقی بماند اما خریدار چک را از او گرفته ( به گفته خودش ) قابل به ذکر است که ۱ ماه از تاریخی که قرار بود انتقال سند انجام بشه گذشته و از این تاریخ هنوز چک را تحویل نگرفتیم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که در قرارداد حق فسخ پیش بینی شده باشد امکان فسخ برای شما خواهد بود

با سلام و احترام
متن قرارداد باید بررسی شود ضمن اینکه ید مسول املاک ید امانی است.
موفق باشید.

با درود..
اولا؛ برای ارائه جواب قطعی به سئوالتون، قرلرداد فیمابین باید ملاحظه و مطالعه گردد..
در قاعده کلی،، در صورتیکه حق فسخ در قرارداد فیمابین بلحاظ برگشت خوردن چک و تاخیر پرداحت ثمن معامله، پیش بینی شده باشد، می توانید معامله را فسخ نمایید..

با سلام و ادب
اگر حق فسخ طبق قرارداد داشته باشید می تونید فسخ کنید.البته بهتر است قرارداد شما بررسی و مطالعه گردد

در صورتیکه در قرارداد برای برگشت چک یا عدم پرداخت الباقی ثمن و تسویه حساب در تاریخ معین پیش بینی فسخ شده باشد میتوانید به دلیل تاخیر ثمن درخواست فسخ کنید . البته برای اظهارنظر دقیق تر باید قراردادتان بررسی شود .

بادرود درصورتی که حق فسخی دراین بابت توافق شده باشد میتوانید فسخ کنید

کاربرعزیز
فسخ قراداد بستگی به قراداد شما دارد که لازمه اش مطالعه آن است