مهریه ام را چگونه افزایش بدهم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۴۷ #32347283

سلام خسته نباشید.
من میخوام مهریم افزایش بده شوهرم ولی میگن نمیشه. حالا چطوری اون تعداد سکه ای که میخوام افزایش بدم؟باید بریم محضر و بر ضمه شوهرم بشه؟ و آیا اعتبار این کار مثل مهریه است و شرایط مهریه را دارد؟ که در صورت طلاق یا فوت همسر میتوان طلب کرد؟

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

افزایش مهریه از طریق سند نکاح امکان پذیر نمیباشد
ولی میتوانید با مراجعه به دفترخانه هر مالی را به ذمه شوهر تعهد کنید

با سلام
افزایش مهریه بعد از انجام عقد امکانپذیر نیست مگر اینکه همسرتان به دلخواه خودش مالی را به نامتان بزند

متاسفانه افزایش مهریه بعد از عقد امکان پذیر نیست
اما اگر همسرتان دارایی دارند میتوانید بگویید به جای افزایش مهریه مالی را به نام شما انتقال دهند

باسلام
افزایش مهریه صرفا تشریفاتی میباشد و هیچ نقشی در مطالبه مهر نخواهد داشت و صرفا مهریه ای که ابتدا در سند نکاحیه قید شده ملاک است

با سلام. افزایش مهریه بعد از عقد ممکن نیست ولی تعهد مالی می باشد که باید در دفترخانه تنظیم شود و در هر صورت از طرف زوجه قابل مطالبه می باشد ولی مزایای مهریه را ندارد.

سلام
افزایش مهریه پس از وقوع عقد ممکن نمیباشد