آیا بعد از صدور حکم میتوانم اعتراض نمایم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۷۵ #32336603

با سلام وخسته نباشید
ببخشید من یک پرونده حقوقی داشتم به عنوان مطالبه وجه که در دادگاه شهرمون رای صادر شد و به ضرر من تموم شد من اعتراض کردم به تجدید نظر ولی متاسفانه وکیلم پرینت بانکی را پیوست نکرده بود، روزی که پرونده به تجدید نظر استان ارجاع شد بعد از سه روز حکم صادر شد و اعتراض من رو قبول نکردند.
الان من باید چیکار کنم راه اعتراض دارم؟
لطفا کمکم کنید.

مشاوره حقوقی قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رای صادره قطعی است . یعنی راهی نیست

سلام . تصمیم دادگاه قطعی و غیر قابل اعتراض است اما اگر قرار صادر شده باشد می توانید مجددا دادخواست را مطرح نمایید .

باسلام شما می توانید اگر مبلغ بیش از بیست ملیون ریال باشد تقاضی فرجام خواهی مطرح کنید
و هزینه شکایت از احکام مالی قابل فرجام خواهی نیز ۵درصد محوم به است

بله در صورتی که بتوان اثبات نمود پرینت بانکی در جریان رسیدگی مکتوم مانده و در دسترس نبوده می توان دادخواست اعاده دادرسی داد.

با سلام شما می توانید تقاضای اعمال ماده ۴۷۷ را از رئیس دادگستری شهر فیش بخواهید ضمنا در صورت داشتن دلیل جدید که در هیچ کدام از مراحل دادگاه اعم از دادگاه بدوی و تجدید نظر آن را مورد استناد قرار نداده اید می توانید نسبت به پرونده فوق تقاضای اعاده دادرسی نیز داشته باشید