امکان دارد اداره ثبت، خودش ملک را توقیف کند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۳۹ #32326095

سلام
همسرم از بابت مهریه درخواست توقیف آپارتمان بنده را کرده و پرونده به اداره ثبت محل زندگی بنده آمده. ولی اداره ثبت ملک را توقیف نکرده و به اداره کل ثبت برگردانده.
این به چه معناست؟
یعنی اداره ثبت تشخیص مستثنیات دین داده و توقیف نکرده.
امکان دارد اداره کل خودش توقیف کند؟
و یا توقیف از جانب ثبت منتفی شد؟
و همسرم باید از طریق دادگاه اقدام کند؟
با تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سیلام
باید مراتب را از اداره ثبت کل پیگیری نمایید و چنانچه خانه از مستثنیات دین می باشد مراتب به دادگاه اطلاع دهید

با سلام اداره ثبت خود نمیتواند تشخیصص مستثنیات دین بدهد. اگر ملک به نام شما باشد اداره اجرای ثبت با درخواست داین آنرا توقیف خواهد کرد.

بله اداره کل ثبت میتواند ملک را توقیف نماید

با سلام.‌
بله امکان توقیف از طریق اداره ثبت کل وجود دارد.

اداره کل ثبت مرجع عالی است . اصلح است از اداره ثبت پیگیرباشید