اگر مسکن تهیه نکنم زندانی میشوم؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۷۰۷ #32223470

همسر من نازا است بعدا از یازده سال من ازدواج مجدد کردم و الان یک فرزند دارم حالا همسر اولم که بچه دار نمیشد سه سکه از مهریه خود را به اجرا گذاشته من برجی ۲۰۰ هزار تومان برای مهریه به حسابش واریز میکنم حالا درخواست نفقه و الزام به تهیه مسکن داده اگر نفقه بپردازم باز هم باید مسکن تهیه کنم ؟
برای طلاق دادنش چه حق و حقوقی را باید بپردازم؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورت تمکین ایشان شما باید اقدام به تهیه منزل با وسایل ضروری نمایید و پرداخت نفقه کافی نیست
در صورت طلاق باید اقدام به پرداخت اجرت المثل ایام زوجیت، نفقه گذشته و نمایید و مهریه نیز در قالب تقسیط پرداخت می شود و همچنین اگر شرط تنصیف دارایی در عقدنامه امضا شده است اعمال خواهد شد

با عرض سلام مسکن از مصادیق نفقه است.

شما فرمودید در حال پرداخت مهریه هستم.نفقه پرونده جداگانه است و اگر محکوم شوید و نپردازید حکم جلب نیز صادر خواهد شد و منزل هم باید تهیه کنید .اگر نکنید حق طلاق برای ایشان ایجاد میشود و از طرفی چون امکان تمکین برایشان نیست،نفقه را هم میتوانند دریافت کنند🌻

شما فرمودید در حال پرداخت مهریه هستم.نفقه پرونده جداگانه است و اگر محکوم شوید و نپرداذید حکم جلب نیز صادر خواهد شد🌻

اگر همسر اول در حال تمکین باشد مستحق نفقه از جمله مسکن می باشد. ولی به این معنا نیست که به زندان می روید.

باسلام
بله ، تهیه مسکن و مهریه جز حقوق زوجه میباشد و شما باید آن را پرداخت نمایید

با سلام
نفقه زوجه شامل ، مسکن ، البسه و خوردو خوراک و بهداشت و درمان و همه هزینه های لازم برای یک زندگی میباشد
برای طلاق بایستی تمام حق و حقوق زوجه من جمله مهریه ( در صورت عدم تمکن مالی بصورت اقساطی ) تنصیف دارایی،استرداد جهازیه و اجرت المثل ایام زناشویی بایستی پرداخت گردد مگر اینکه خود زوجه از مطالبه این موارد خودداری نماید