دو بار با دستور دادیار به کلانتری مراجعه نکرد چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۲۴ #32155819

با عرض سلام و ادب و عرض وقت به خیر؛
بنده شکایتی کیفری از شخصی انجام داده ام و ابلاغیه جهت حضور متشاکی عنهم توسط کلانتری به درب منزل وی رفت ولی یکی از اعضای خانواده وی به مامور ابلاغ عنوان داشت که نامبرده ساکن شهر دیگری است البته به دروغ حال سوال اینجانب این است که با توجه به این نکته که شکایت کیفری است و بایستی در شهر محل وقوع جرم رسیدگی شود و متشکی عنهم دو بار با دستور دادیار به کلانتری مراجعه نکرد حال دستور دادیار چیست ؟ آیا حکم جلب وی را صادر میکند یا خیر؟ با تشکر فرآوان

مشاوره حقوقی دادسرا
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در این حالت حکم جلب نامبرده صادر می گردد

باسلام
بله درصورت احضار و عدم حضور مشتکی عنه(متهم)، حکم جلب وی صادر خواهدشد.
مگر به عنوان مطلع بوده باشد که آنهم درصورتیکه دادیار حضورش را لازم بداند باعدم حضور جلب خواهدشد.