ارتباط تصادف مورد ادعا و زایمان زودرس در ایشان احراز نگردیده؛ چه اقدامی برای نتیجه گیری صورت گیرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۶ #32119752

با سلام
بنده تصادف کردم راننده فرار کرد و دادیار به علت پزشکی قانونی منع منع تعقیب داد و هیچکس نمیگه چرا نظریه این هست حسب بررسی بیمارستانی ف مراجعه کرده است اثار ضرب و جرح ندارد و حسب سونگرافی در همان روز جنین زنده ضربان قلب نرمال بدون هماتوم اطراف جفت با مایعبعد ۱۲ روز بعد از تصادف مورد ادعا به علت شروع زایمان در هفته ۳۲ بارداری دربیمارستان بستری و به روش طبیعی زایمان کرده فلذا ارتباط تصادف مورد ادعا و زایمان زودرس در ایشان احراز نگردید بعدش من به تهران شکایت کردم این نامه رو زدن و توضییح نمیدن چی هست لطف کنین بهم راهنمایی کنین موضوع شکایت اقای ف و خانم م ضمن دعوت از اقای ف و استماع حضوری موارد مطروحه از سوی نامبردگان در شکایت مندرجات پرونده های پزشکی قانونی و مستندات ارایه شده و موجود در پرونده اقای ف وخانم م بررسی گردید گواهی های صادره براساس موازین علمی میباشد و همچنین برخی موارد در زمان معاینه اولیه عنوان وبررسی نشده است نظیر از بین رفتن بویایی اقای ف علی رغم اینکه براساس نوع صدمات ادعایی فقدان از بین رفتن بویایی مطرح نمیباشد معذالک در صورت عدم اقناع اقای ف و خانم مپرونده ایشان را میتوان در کمیسیون تخصص مطرح نمود

مشاوره حقوقی تصادفات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
قابل طرح در کمیسیون پزشکی است.

اعتراض شما رد گردیده است

در بحث مسوولیت مدنی اول باید خسارت معین بشه و طبق اظهارات شما خسارتی احراز نشده و بعد از اثبات خسارت رابطه علی و معلولی با تصادف داشته باشد که چون فاصله زمانی زیاد بود بعید است

اعتراض شما رد شده اعتراض بدین در کمیسیون تخصصی مجددا بررسی گردد