آیا در آینده میتواند ادعایی در مورد مابقی مهریه داشته باشد و ان را طلب کند؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۸۶ #32081051

با سلام
مهریه همسر بنده ۵۰ سکه است همسرم مهریه اش را اجرا گذاشت بنده هم در خواست اعسار دادم حکم قاضی ۱۰ سکه پیش و هر شش ماه یک سکه شد بنده ۱۰ سکه را در دادگاه به ایشان دادم و ایشان هم یک برگه نوشت و امضا کرد که ۴۰ تای مابقی را بخشیده و در آینده نسبت به آن ادعایی ندارد و این برگه داخل پرونده قرار گرفت
با تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در حضور قاضی صورتجلسه را امضا کرده یعنی اقرار بر بذل مابقی مهریه و در آینده نمیتواند از شما مطالبه نماید.
موفق باشید

خیر ایشان با اقرار در نزد قاضی نمی تواند اقدامی مجدد برای مطالبه مهریه بذل شده کند

سلام
خیر نمیتواند ادعایی داشته باشد

نخیر دیگه نمی تواند ادعایی داشته باشد

اگر در قالب ابراء صورت گرفته باشد به مشکلی بر نمی خورید

بذل نموده دردادگاه وصورتجلسه شده وسندرسمی ونمی تواند رجوع نماید

با سلام و ادب
در حضور قاضی اقرار کردن که بخشیدن و بعدا نمی تونن ادعایی داشته باشن