شوهرم عدم تمکین داده ولی خونه تهیه نمیکنه، چکار کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۵۳ #32041104

سلام وقتتون بخیر، بنده یکساله که عقد کردم به خاطر دست بزن شوهرم شیش ماهه که ندیدمش رفته عدم تمکین زده یه اجاره نامه سوری هم برده دادگاه از خونه پدرش در صورتی که اصلا خونه تهیه نکرده تو دادگاه جلوی قاضی میگه میخواد باهام زندگی کنه قاضی هم میگه پس برید سر زندگیتون ولی هرچی بهش پیام میدم حتی جوابمم نمیده طلاقمم نمیده فقط قصدش اذیت کردنه منه بلاتکلیف گذاشته منو خواهش میکنم راهنماییم کنید.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با ارسال اظهارنامه درخواست تهیه منزل مستقل و مایحتاج ضروری زندگی در شان خود را کنید

از دادگاه تقاضا کنید که کارشناسی به منزل مورد نظر بفرستد و واقعی یا صوری بودن قرار داد را مشخص کند

با سلام
زوج باید منزلی در شان زوجه فراهم واماده نماید .نسبت به ضرب و جرح هم درصورتی که مدارک و مستنداتی دارید از خود دفاع کنید

سلام در خصوص دست بزن و ضرب و جرح میتوانید بااسناد ونامه پزشک قانونی شکایت کنید ودرخصوص منزل باید منزل مستقل دراختیارداشته باشه وگرنه رد میشه

زوج باید منزلی مستقل با تمام اثاث البت در شان و شخصیت زوجه فراهم کند در غیر این صورت دادخواست وی محکوم به رد است .
در ضمن درخصوص ضرب و جرح هم با توجه به مستندات و مدارک می توانید دراین خصوص دفاع کنید.