رای نهایی دادگاه در مورد پرونده کلاهبرداری اینترنتی چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳,۵۵۵ #32038887

با سلام رای من صادر شد در مورد کلاهبرداری اینترنتی و تحصیل مال از طریق وارد کردن داده هه (ماده 741) :

اتهام : تحصیل مال به مبلغ مجموعا 200/000/000 ریال

در خصوص اتهام آقای ب.ن فرزند ن.ن مجرد متولد 67 آزاد با معرفی کفیل و فاقد سابقه کیفری دایر بر تحصیل مال از طریق وارد کردن داده های متعلق به دیگری در سامانه رایانه ای موضوع شکایات آقایان : 1 . م.ع ................
2 . ن.س .............
3. م.و .................
صزفنظر از اعلام گذشت شکات با عنایت به اوراق و محتویات پرونده شکایت شکات و پلیس فتا بزهکاری مشارالیه محرز است لذا با استناد به ماده 741 تعزیرات و ماده 134 از قانون مجازات اسلامی به پرداخت سه فقره یکصد میلیون ریال جزای نقدی درجه 5 تعزیری در حق صندوق دولت محکوم و اعلام میگردد با عنایت به اینکه متهم فاقد سابقه کیفری بوده و شکات اعلام گذشت نموده لذا با استناد به بند های الف و ث ماده 38 و بند ت ماده 37 و تبصره 3 ماده 134 قانون فوق الذکربا اعمال تخفیف جزای نقدی مشارالیه به سه فقره 60/000/000 ریال تقلیل می یابد و فقط مجازات اشد اجرا خواهد شد . رای صادر شده حضوری و ظرف مهلت بیست روز از تاریخ ابلاغ در محاکم محترم تجدید نظر استان قابل تجدید نظر خواهی می باشد .

ممنون میشم بگین چرا اعلام کرده سه فقره ؟ چرا نگفته 18 میلیون ؟
سوال بعدی اینکه منظور از کلمه ( فقط مجازات اشد اجرا خواهد شد) چیست ؟
و اینکه اگه اعتراض بدم مبلغ پایین میاد یا نه ؟

ممنون میشم از دوستان نظراتشون رو اعلام کنن .

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام فقط یک فقره 6 میلیون اجرا می شود که می توانید درخواست اعسار و تقسیط هم مطرح کنید .

سلام . چون سه نفر از شما شکایت کرده اند و شما مرتکب سه فقره جرم شده اید مقررات تعدد جرم اِعمال شده است . علت جمع نکردن و بیان اشد این است که اگر به هردلیلی یکی از مجازات ها اجرا نشود ، مجازات بعدی اجرا خواهد شد .
تجدید نظر خواهی از رأی تقریبا بی تاثیر است چون دادگاه به شما تا حد امکان تخفیف داده ، ولی اعتراض به آن از ناحیه شما ، مجازات را افزایش نمی دهد .