میتونم در دادگاه تمکین از قاضی بخوام زنم رو به روانپزشکی ارجاع بده؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۳۰ #32009494

باسلام
آیا مطرح کردن مشکلات روحی روانی و عصبی همسرم در دادگاه تمکین فایده دارد یا نه؟
یا اینکه بگم دوسش دارم و فلان از این حرفا ...
چون زنم مشکلات روانی داره و زندگی رو زهر مار کرده واسم. آیا اگر در جلسه بگم به پزشکی قانونی ارجاعش بدن فایده دارد یا نه؟
چون هیچ نوع تمکینی که نمیکنه دادخواست نفقه هم داده.
لطفا راهنمایی ممنون متشکر

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود نفقه زوجه
پابرجاست

شما زوج هستین به نفعتون نیست

باسلام تازمانی که دعوی الزام به تمکین رای قطعی له شما صادر نگردد ملزم به پرداخت نفقه خواهید شد و مبتوانید ادعای بیمار بودن همسرتان را به دادگاه اعلام نمایید ممکن است جهت اثبات ادعای شما ایشان به پزشکی قانونی معرفی گردد‌.

تا زمانی که حکم راجع به عدم تمکین همسرتان صادر نشده باشد شما موظف به پرداخت نفقه هستید.. در رابطه با مشکلات روانی ایشان نیز میتوانید مطرح کنید قبول یا رد آن توسط قاضی انجام خواهد شد.

بهرحال مطالبه نفقه حق ایشان هست مگر اینکه بواسطه عدم تمکین نشوز ایشان احراز و اثبات شده باشد مشکل عصبی و روحی دلیلی بر عدم تمکین نیست و اگر تمکین نمی‌کنند میتوانید الزام ایشان ب تمکین را بخواهید

درود
مشکلات روحی و روانی همسرتان در دادگاه تمکین نفعی برای شما نداردـ

مشکل روحی همسر شما ربطی به پرداخت یا عدم پرداخت نفقه ندارد ..نفقه زوجه در صورت تمکین زوجه باید پرداخت گردد.