میتوان از قاضی مربوطه‌ شکایت کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۳۶ #31984184

قاضی مربوط به پرونده بدون تشکیل جلسه دادگاهی و بدون توجه به درخواست وکیل مبنی بر کارشناس دادگستری و استعلام از ادارات مربوطه و بدون اطلاع و حضور متهم و شنیدن دفاعیات او اقدام به صدور رای کرده است. آیا چنین چیزی ممکن است؟؟ ایا میتوان از قاضی مربوطه‌ شکایت کرد؟ به چه صورت؟پرونده مربوطه مربوط به شکایت سهامی اب منطقه ای مبنی بر عدم رعایت حریم دریا و احداث دیوار است

مشاوره حقوقی دادسرا
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در این خصوص باید پرونده مطالعه شود تا اظهار نظر نمود لاکن در صورت اثبات تخلف قاضی می توان از وی به دادسرای انتظامی قضات شکایت کرد

بدون مطالعه پرونده اظهارنظر صحیح نیست ولی چنانچه قاضی بدون توجه به ادله و مدارک و بدون تشریفات رسیدگی رای صادر کرده باشد قابل اعتراض و پیگیری می باشد

با سلام
در صورت تخلف قاضی مطابق قانون نظارت بر رفتار قضات در دادسرای انتظامی قضات و لیکن در صورت ارتکاب جرم در دادسرای کارکنان دولت میتوان علیه قاضی شکایت نمود