اگر مبلغ چک ها پرداخت شده باشد چگونه باید آنرا اثبات کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۹۴ #31908302

سلام بنده در ۸سال پیش به بنده خدایی به نام افشین فریور که نماینده رسمی ایشان در خراسان بودم ومراوده کاری داشتم ۶فقره چک در قبال خرید ورق پرداخت کردم ولی متاسفانه در موعد سر رسید چک ها برگشت خورد ولی بعد از سه یا یک هفته بعد از تاریخ چکها از طریق ساتنا به حساب ایشان واریز میکردم حالا این اقای اذری تمام چکهای بنده را بعد از ۷یا۸ سال به شخص دیگری داده و در ارومیه در شورای حل اختلاف به جریان افتا دو سه مرحله در جلسه ها شرکت کردم ولی از انجایی که ای چند فقره را در شعبات مختلف به اجرا گذاشته بود به محض اینکه به مشهد میرسیدم دوباره ابلاغ میرسید که هفته دیگه باید برگردم و برم ارومیه برای جلسه تا اینکه خسته شدم بعد از سه یا چهار جلسه ای که رفتم و دیگه شرکت نکردم و الان به شعبه اجرای مدنی مشهد ارسال شده.لازم بذکر است که تمام واریزی های بنده پس از برگشت چکها و رسید دست خط طرف اول رو هم دارم که تمام چکهای بنده به حساب واریز شده .دلیل اینکه چکهار ماند دست ایشان اعتماد بود و قرار به ارسال بود ولی بدلیل مسافت زیاد به فراموشی سپرده شد.حالا تکلیف من چیه که نسبت به اون زمان اوضاع خوبی هم ندارم

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . با توجه به این که واریزی های شما بعد از تاریخ چک ها بوده ، بنابراین به میزان مبلغ واریزی از بدهی شما کسر می شود . در نتیجه شما می بایست در پرونده چک ها تقاضای جلب ثالث می کردید و دارنده اول را به شورا یا دادگاه دعوت می کردید و تقاضای صدور حکم به بطلان دعوی نسبت به خودتان و محکومیت دارنده اول در مقابل دارنده فعلی را بیان می کردید .