آیا میتونه شناسنامه ایرانی بگیره؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۵۴ #31844157

باسلام
من بعد از عقد و صاحب یک فرزند بودن شناسنامه گرفتم الآن پسرم ۱۸ سالشه و برگه ثبت احوال داره و قانونی در ایران زندگی کرده با پروانه اقامت معتبر.

مشاوره حقوقی اخذ شناسنامه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله امکان اخذ شناسنامه ایرانی ممکن میباشد .

با سلام
بله امکان اخذ شناسنامه ایرانی ممکن میباشد .
۱ـ درخواست صدور شناسنامه توسط متقاضی.
۲ـ تنظیم اقرارنامه رسمی توسط پدر و مادر.
۳- اصل حکم اثبات نسب صادره مراجع ذی صلاح قضایی داخل کشور در مورد کسانی که پدر آنها در قید حیات نباشد.
۴- اصل گواهی ولادت معتبر و متعارف متقاضی صادره مقامات ذی ربط کشور متوقف فیه.
۵- اصل شناسنامه معتبر والدین.
۶- اصل مدرک هویت و اقامت معتبر عکس دار خارجی متقاضی (گذرنامه خارجی).
۷- دو نسخه اصل کارت آثار انگشتان.
۸- شش قطعه عکس جدید.
۹- برگ تکمیل شده درخواست تنظیم سند و صدور شناسنامه.
۱۰- واریز هزینه صدور شناسنامه .