سرقت چک توسط حسابدار چگونه پیگیری شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۶۰ #31790149

سلام بنده چند ماه پیش با یه خانم رابطه داشتم لذا بعد مدتها متوجه شدم که خانم با یک فرد دیگر هم رابطه داره و بعد از تعقیب کردن ایشان متوجه شدم بله ایشون با فرد دیگه رابطه داره.لذا اون خانم ۴۵ روز حسابدار بنده بود و ۳ فقره چک که هرکدام ۱ ملیون بود و جمعا ۳ ملیون میشد را از داخل گاو صندوق بنده برداشتن و اطلاعی به من ندادن و بعد چند روز متوجه شدم ۳ فقره چک نیست و خود خانم هم به کمک من کلی دنبال چک ها گشت و وانمود میکرد که این ۳ تا چک را ندیده.خلاصه بعد چند روز نخواستم در فروشگاه کار کنه و بعد ۲ ماه یک روز صبح متوجه شدم چک ۱ ملیون چک از حسابم کسر شد و متوجه شدم کار اون خانم بوده.مادرم را فرستادم پیشش و مادر بنده به اون خانم گفته بود اگه پول رو بر نگردونی پیش خانواده ات میرم و میگم که چه کارهایی داری می‌کنی .و اون خانم از ترس قبول میکنه که پول رو برگردونه و میگه من اون ۲ فقره چک دیگه ام به شما نمیدم به پسرت که بنده باشم میدم .و قرار گذاشتن که من برم همون شب پیش اون خانم و چک هارو بگیرم‌ و چند دقیقه بعد دیدم که پول برگشت به حسابم و من رفتم داخل پارک که قرار گذاشته بودیم که چک هارو بگیرم .وقتی رفتم پیشش اون‌ شروع کرد به بحث گرفتن و من ۲ تا چکو از دستش کشیدم و شروع کرد وسط پارک جیغ زدن و یه اشنا اونجا بود و شاهد ماجرا بود بهم گفت این داره ابروتو میبره چک هارو بهش بده.من چک هارو دادم که جیغ نزنه.و روز بعد رفتم چک هارو از طریق دادستان مفقودی زدم روش.واون خانم بعد ۳ماه رفته تامین خواسته داده و دادگاه بدون اطلاع بنده منو محکوم کرده و گفته باید چک هارو بپردازم و تمام حساب های منو مسدود کرده در صورتی که ۳ ماه قبل از تامین خواسته اون خانم، بنده بروی چک ها اعلام مفقودی زدم.و شکایت دیگه ای هم کرده و به دروغ گفته من وارد مغازش شدم و‌ اونو مجبور کردم که ۱ ملیون پول رو به حساب من واریز کنه.ولی هیچ شاهدی نداره و میترسم شاهد دروغین پیدا کنه و البته اینو بگم ۳ ماه بعد از برگردوندن پول شکایت کرده.اگه لطف کنید راهنماییم کنید در خصوص این ۲ شکایت.

مشاوره حقوقی سرقت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما بعد از اعلام مفقودی باید به از طریق محکمه پیگیری قضایی را ادامه میدادید چرا که به صرف یک اعلام ساده ، نمیتوان از پرداخت وجه آنها امتناع کرد

در خصوص اعلام مفقودی از طریقی که شما فرمودید و هر طریق دیگه باید پیگیری قضایی صورت بگیره و صرف اعلام کفایت حاصل نمیشود. بانک هم رویه به این شکل است که افراد بدوا به شعبه مراجعه و اعلام سرقت یا مفقودی میکنند و بانک در حدود ۱۰ روز چک را مسدود میکنه تا شما در این فرصت طرح شکایت کنید از طریق محکمه و رسید شکایتتون یا دستور لازم را برای بانک ببرید و اگر بعد از این مدت کماکان اقدام نکرده باشید برای طرح شکایت چک مجددا آزاد میشه و فردی که چک در دستشه میتونه مبلغ آنرا برداشت کنه
قانون کسی را مالک چک حامل میدونه که چک در ددستشه و وجود چک در ید افراد دیگر ،دلیل بدهکار بودن صاحب حسابه مگر آنکه خلاف آن به اثبات رسد
در مورد شما هم یقینا همین وضع رخ داده و بعد در مهلت مسدودی به محکمه مراجعه نکردید و طرف مقابل آنهارا وصول کرده و در حال حاضر چون چکها به امضای خودتونه و پیشتر هم اقدامی اعم از اظهارنامه و شکواییه نکردید اثبات ادعاتون بسیار کار سختیه
من پرونده مشابه شما بسیار داشتم ومتاسفانه قاضی نمیپذیره که شما ۳ فقره چک را بی جهت صادر کردید و بی جهت امضا کردید و بیجهت هم در گاوصندوق گذاشتید و نگهداری میکردید تا دزدیده بشه و بعد از اونهم به صرف یک اعلام مفقودی دیگه پیگیری نکردین و وضعیت چکها رو به حال خودش رهاش کردید تا مشکلساز بشن

پیشنهاد میکنم برای این چکها هم همانند چک اول با کمک مادر گرامی و .... اقدام کنید