اگر بخواهم مهریه ام را از اجرای ثبت مطالبه کنم چه مراحلی رو باید طی کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۰۰ #31668501

باسلام
من ۵۰۰ سکه مهریه ام می باشد ، اگر بخواهم مهریه ام را از اجرای ثبت مطالبه کنم چه مراحلی رو باید طی کنم؟ ممنون میشم توضیح جامع بدید که من در این مرحله دچار ضرر یا اشتباه نشم
با سپاس فراوان

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دفترخانه ازدواجی که ازدواج تان در آنجا به ثبت رسیده مراجعه و درخواست اجرای مهریه کن

درود
درخواست صدور اجراییه سپس پست مدارک به همسرتان، تشکیل پرونده و معرفی مال.

سلام ابتدا به دفتر ازدواجی که عقد شما انجام شده مراجعه و درخواست صدور اجراییه کنید، پس از ارسال پیام بر خط شما از جانب اداره ثبت مبنی بر این که اجراییه شما صادر و ثبت گردیده، با هفت رقم اخر اجراییه از طریق سایت نسبت به اخد نوبت جهت مراجعه به اداره پنجم اقدام کنید، خارج از نوبت به پرونده شما رسیدگی نخواهد شد.

سلام به دفت ازدواج مراجعه کنید تقاضای اجرای مهریه را ب سردفتر ارائه دهید ضمن ابلاغ اجرای مهریه ب همسرتان نامه صدور اجراییه ب اجرای ثبت را به آن مرجع تحویل تا نسبت به توقیف اموال و حساب های همسرتان اقدام گردد

با سلام تقاضای صدور اجراییه را از دفتر ی که عقد ازدواج در آنجا واقع شده بنمایید . به محض ابلاغ اجراییه اقدامات اجرایی از قبیل توقیف اموال همسرتان را انجام دهید .

سلام
ابتدا به دفتری که عقد ازدواج را ثبت کرده بروید و تقاضای اجرای کنید.

درود بر شما، بدوا بایستی از طریق محضری که عقد کردید اقدام به اجرا کنید، سپس نامه ی محضری را دریافت و پس از مراجعه به اجرای ثبت اقدام به صدور اجرائیه خواهید کرد.