بهترین راه برای مطالبه چک چه راهی هست و چقدر هزینه دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۹۸ #31634607

سلام خسته نباشید. بنده یک فقره چک دارم که برگشت زدم و صادر کننده چک هیچ اموالی ندارد.

مشاوره حقوقی چک
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
اگر صادر کننده ی چک دارای خودرو، املاک ثبت شده یا حساب بانکی داشته باشد سریع ترین روش اقدام از طریق اجرای ثبت میباشد. در غیر این صورت شکایت کیفری مطرح کنید که البته چک برای اینکه کیفری باشد باید دارای شرایطی باشد. در آخر طرح دعوای حقوقی امکان دارد و هزینه ی دادرسی آن سه و نیم درصد مبلغ چک خواهد بود

با درود دادخواست حقوقی مطرح نمایید

درود دادخواست حقوقی بدید اموال هم نداشته باشه آخر کار بعداز حکم قطعی اجراییه صادر شد حکم جلب که صادر بشه پرداخت میکنه

می توانید دادخواست حقوقی یا کیفری مطرح نمایید، همچنین از طریق اداره اجرای اسناد رسمی بدون پرداخت هزینه ای در بدو امر اقدام کنید.

سلام اگر وجه کیفری دارد از طریق دادسرا در غیر اینصورت دادخواست حقوقی دهید تا بتوانید صاذرکننذه را جلب کنید