امکان شکایت از ارتش بابت تاخیر صدور کارت پایان‌خدمت و مسائل استخدامی

پرسیده شده
۹ پاسخ ۶۴ #31619815

سلام و خسته نباشید خدمت همه عزیزان، بنده ۳ ماهی هست که از اتمام خدمت سربازیم می‌گذره. خدمتم در نیروی زمینی ارتش بوده و دانش‌آموخته مقطع دکتری(phd) هم هستم. دو سال سربازیم طول کشید، الان سنم ۳۴ سال هست و به ندرت آگهی‌های استخدامی که به شرایط من بخورم دارم می‌بینم، منتها یک مشکلی پیش اومده برام، بعد از ترخصیم یک برگه ترخیصی پادگان بهم دادن ولی خبری از کارت هوشمند سربازی نیست. کلا رویه ارتش این طور هست که بعد از ترخیصی باید ۵-۶ ماه منتظر بمونی که بدهیت بیاد و بعد از پرداخت بدهی تازه درخواست کارت پایان خدمت رو به نظام وظیفه اعلام می‌کنند و همین باعث شده که من نتونم استخدامی‌های مختلف رو شرکت کنم(چون اصل کارت پایان خدمت نیاز هست و نه برگه من درآوردی ترخیصی ارتش). خواستم ببینم این موضوع قابل پیگیری از نهادهایی نظیر دیوان عدالت اداری هست؟ لازم به ذکر هست که سایر ارگان‌های نیروهای مسلح مثل ناجا(فراجا) و سپاه رویه‌ای این چنین ندارند و بعد از دوهفته از ترخیص، کارت پایان خدمت تحویل شخص داده می‌شه. سپاسگزارم بابت مشاوره‌های ارزنده‌های شما.

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام پیگیری از ارگان نتیجه بخش تر خواهد بود شکایت از دیوان عدالت اداری مستلزم طی زمان حداقل ۸ ماه است

با سلام میتوانید درخواست صدور گواهی نمایید تا زمانی که کارت پایان خدمت شما ارسال شود

با سلام وضعیت نظام وظیفه شما قابل استعلام است ضمن اینکه بهتر است از، طریق مراجع ذیربط در سازمان ارتش پیگیر باشید

درود
معمولا در آزمون های استخدامی تاریخ پایان خدمت ملاک اولیه بود و با توجه به اظهارات شما خدمت تمام کردید و قطعا تاریخ رو هم میدوند و این کفایت میکنه، ضمن اینکه معمولا هم خیلی صدور کارت پایان خدمت طول نمیکشد. نهایتا ظرف یک ماه آینده صادر خواهد شد. درصورت لزوم هم گواهی پایان خدمت معتبر بوده و مشکلی نخواد داشت. موفق باشی.

با سلام
شما خدمت نظام وظیفه را انجام داده اید
و برای استخدامی مشکلی ندارید و می تونید یک برگ گواهی از ارتش بعنوان مدرک انجام وظیفه بگیرد تا کارتان انجام شود

با سلام
جهت تسریع در صدور کارت پایان خدمت مورد را از طریق یگان خدمتی و در صورتی که نتیجه ای در بر نداشت از طریق مراجعه به ستاد فرماندهی نیروی زمینی ارتش یا معاونت نیروی انسانی نزاجا پیگیری نمایید.

سلام و عرض ادب
در ثبت نام اولیه آزمون های استخدامی، صرف اعلام دقیق تاریخ پایان خدمت شما کفایت دارد و درصورت لزوم، پایان خدمت شما بطور سیستمی از ارگان مربوطه استعلام میگردد و تا زمان برگزاری آزمون و اعلام قبولی و دعوت برای مصاحبه و طی سایر مراحل استخدامی، فرصت برای ارائه اصل مدارک باقیست.