چطور رفع سوءاثر نمایم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۵۵ #31612239

سلام
یک فقره چک داشتم چون حسابم بدلیل وام مبلغی مسدودی داشت نمی شد پول واریز کنم تا چک پاس بشه طرف که چک را داشت گفت چک شیراز است شما پول را واریز کارتم کن من پول را میدهم چک را برایت میگیرم من پول را واریز کردم بعد از یکماه همان چک برگشت خورد پیگیر شدم طرف گفت اشتباه کردن و من لاشه چک و برگشتی برایت میگیرم در این فاصله چند روز معلوم نشد لاشه چک و برگشتی چی شد حالا میخواهم حسابم از این چک برگشتی درست بشه چکار کنم کسی که چک را بهش خرج کردم هست ولی او هم به کس دیگری داده و چک و برگشتی مفقود و یا .... شده

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ، با آروزی بهروزی برای شما ، نسبت به طرح دعوی استرداد لاشه چک از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام کنید

در صورت واریز مبلغ چک می توانید دادخواست استرداد لاشه چک را تقدیم دادگاه نمایید

به طرفیت شخصی که چک راصادر کردیده اید یا برای او وجه را واریز نموده اید یاکسی که چک نزد اوست دادخواستی مبنی براسترداد لاشه چک تقدیم کنید

اگر شما مبلغ چک را پرداخت نموده اید به طرفیت کسی که چک بنام وی صادر شده و کسی که برای وی واریز نموده اید و کسی که چک را برگشت زده دادخواست استرداد لاشه چک دهید .