پرداخت نفقه و مهریه چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۱ #31573199

با سلام .
در صورت محکوم شدن زوج به پرداخت نفقه و مهریه و پذیرفته شدن اعسار در پرداخت.
آیا زوج میتواند از دادگاه تقاضا نماید تا پرداخت کامل نفقه به زوجه پرداخت مهریه را عقب بی اندازد تا توان پرداخت آن را داشته باشد؟
زوج کارمند بوده و هیچ مال و دارایی ندارد. فقط همان حقوق ماهانه را دارد.

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خیر نمی توان تا تا پرداخت کامل نفقه پرداخت مهریه را به تاخیر انداخت مضاف بر اینکه نفقه تا زمانی که زوجین در قید زوجیت هستند باید به صورت ماهیانه به زوجه پرداخت شود ولی زوج می تواند نسبت به پرداخت مهریه چنانچه رای اعسار قطعی شده است به استناد اینکه در حال پرداخت نفقه معوقه نیز می باشد درخواست تعدیل (کم شدن) اقساط مهریه را بدهد.

سلام. با توجه به قانون حمایت خانواده و همچنین قانون مدنی جمع این دو امکان دارد و زوج امکان اینکه هریک را به تاخیر بندازد ندارد بلکه دادگاه با توجه به درآمد ماهانه زوج آنرا به صورت مقطوع در هر دو مورد تعیین میکند