مطالبه خسارت خرابی خودرو بعد از سه ماه علی‌رغم کارشناسی شدن خودرو

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۶۵ #31505507

سه ماه گذشته پژو ۴۰۵ فروخته شده، سند منتقل و تعویض پلاک شده. بعد از گذشت ۳ماه خریدار تماس گرفته و می‌گوید که خودرو دود می‌کند و قبل از فروش از طرف خود خریدار کارشناس آمده و ماشین را تایید کرده. الان می‌گوید هزینه با شماست. باید چه کنم؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر اسقاط کافه خیارات شده و کارشناسی و فک پلاک شده است ادعای خریدار مسموع نیست.

سلام
اگر در مبایعه نامه ذکر شده که به روئت کامل خریدار رسیده و مورد تایید کارشناس نیز قرار گرفته، مسولیتی متوجه شما نیست.

با سلام
چنانچه در مبایعه نامه به کارشناسی صورت گرفته اشاره و به رویت خریدار رسیدن خودرو و اسقاط خیارات ذکر شده باشد، شما تکلیفی بر پرداخت خسارت به ایشان نخواهید داشت.

سلام طبق قرارداد از آنجایی که خیارات ساقط می گردد اثبات وجود عیب در زمان معامله به عهده ایشان می باشد

سلام علیکم
ابتدا باید مبایعه نامه بررسی شود . رویه در تمامی مبایعه نامه ها این گونه هستش که کلیه خیارات ساقط میشه از جمله خیار عیب .پس بنابراین با عنایت بر گذشت مدت زمان طولانی و اسقاط خیار عیب قابلیت دریافت خسارت متصور نمیباشد

اگر عیب به قبل از خرید برگردد شما موظف به خسارت دادن هستید و اثبات این ادعا به عهده خریدار می باشد.

سلام
اگه در مبایعه نامه شرطی برای این موضوع نذاشتین ( که مثلا تا ۳ماه اگه فلان خرابی حاصل شد به عهده فروشنده است)، هیچ مسئولیتی به عهده شما نیست.