نفقه های قبلی ای که نداده قابل دریافت است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۷۸ #31482162

سلام، بنده ده سال هست که طلاق گرفتم و پدر بچه ها تا یک سال پیش که شکایت کردم هیچ پولی واریز نمیکرد؛ حق نفقه رو برای هرکدوم از بچه ها ۵۵۰ بریدن ( با اینکه پدر بچه ها دارای نقدینگی ۱۰ میلیاردی در بانک و تعدادی زمین است) درخواست کارشناس کردیم و کارشناس هم همین مبلغ رو برید!، سوال بنده اینه که نفقه های قبلی ای که نریخته قابل دریافته؟ برای افزایش نفقه(با این دارایی زیادی که داره) چقدر محاسبه میشه؟

مشاوره حقوقی نفقه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نفقه حال فرزندان را می توان مطالبه نمود

نفقه معوقه فرزند قابل مطالبه نمی باشد.

با درود زمان های زندگی مشترک اصل برآن است نفقه پرداخت می‌شده است

تعدیل نفقه با جلب نظر کارشناس است و کارشناس وضعیت مالی پدر را در نظر می گیرد. نفقه فرزند از زمان تقدیم دادخواست قابل مطالبه است.

بله می توانیدجلب شوهرتان را تقاضاکنید بله می توانیدتعدیل بخواهید

نفقه گذشته فرزند یعنی قبل از طلاق وتعیین میزان نفقه توسط دادگاه و یا توافق طرفین قابل مطالبه نیست، زمان طلاق نفقه فرزندان نیز تعیین تکلیف می شود که یا با توافق طرفین است و یا با تعیین کارشناس از سوی دادگاه که
«رقم تعیینی قابل مطالبه می باشد »
و پس از گذشت زمان که قیمت اجناس بالاتر میرود قابل تعدیل هست و می توان افزایش آن را از دادگاه خواست.

مطالبه نفقه فررندان از تاریخی تعلق می گیرد که مطالبه کردید