میخوام درخواست بدم اجرای احکام که تو بانک ها بررسی شه حقوقش توقیف کنن، ممکن که درخواستم رد شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۷۶ #31481457

سلام
شوهرم سه ماه رفته بود سرکار تو شرکت شهرستان، که شرکت تعطیل شده برا بیماری کرونا تا برج ۱۲ سال ۹۸ بیمه داره سابقه شو گرفتم، حالا حکم مهریه قطعی شده که اجراییه زدم، میخوام درخواست بدم اجرای احکام که تو بانک ها بررسی شه حقوقش توقف کنن، سوالم اینکه برا سال ۹۹ بیمه نداره ممکن که درخواستم رد شه یا شاید اخراج شده باشه؟ خواهش میکنم راهنمایی کنید ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود حساب های محکوم علیه قابل توقیف است اگر حقوق دریافت می‌دارد تا یک چهارم حقوق قابل توقیف می‌باشد

میتوانید از اجرای احکام درخواست نمایید تا کلیه حسابهای بانکی زوج مسدود گردد و نیز میتوانید دستور حکم جلب او را مطالبه نمایید

با سلام
پس از رسیدن پرونده به مرحله اجرا شما میتوانید توقیف اموال همسرتان را از اجرای احکام درخواست کنید.پیرو این درخواست، از کلیه بانکها،اداره ثبت اسناد و املاک و راهنمایی و رانندگی استعلام میگردد و هر گونه اموالی از ایشان کشف شود بابت پرونده شما توقیف میگردد.عاقبت بخیر باشید.

باسلام
شما میتوانید از اجرای احکام درخواست نمایید تا کلیه حسابهای بانکی زوج مسدود گردد و نیز میتوانید دستور حکم جلب او را مطالبه نمایید

با سلام
در صورت قطعیت رای میتوانید با اعلام مشخصات وکد ملی همسرتان تقاضا نمایید استعلام سه گانه یعنی اداره ثبت اسناد واملاک کشور.بانک وراهنمایی ورانندگی جهت شناسایی اموال زوج از طریق اجرای احکام انجام پذیرد و اجرا موظف به انجام استعلام خواهد بود

معمولا اجرای احکام فرمی برای استعلام از بانکها دارد که می بایست با مراجعه به تمامی بانکها موضوع داشتن حساب و موجودی را بررسی کرده و اعلام کنند .