حتی اگه سارق هم باشه اجازه بردن آبرو و پخش تو کانال رو نداشته؛ چطور ازشون شاکی بشوم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۲۵ #31475837

سلام
بنده از مغازه موبایل فروشی یک میلیون خرید کردم و حساب من تا یک مبلغ کمی مسدود شده یعنی فقط یارانه من مسدود شده منم خبر نداشتم وقتی خواستم انتقال بدم از سایت معتبر بانک استفاده کردم چون کارت مغازه دار مال بانک ‌دیگه ای بود و حساب من کارت نداشت از گزینه انتقال از حساب استفاده کردم و باید با شماره شبا انتقال میدادم و اونجا عملیات موفق شد و چون ‌دیرتر به حساب طرف میره من خودم شماره موبایل و ادرس خودمو دادم به مغازه دار گفتم احیانا اگه بحسابتون نرفت یا مشکلی پیش امد به من اطلاع بده و روز بعد تماس گرفتن که بحساب نیامده چون مبلغ بیشتر از موجودی بوده و۴۵۵۰۰ تومنش قابل برداشت نبوده خلاصه من گفتم چشم پیگیری میکنم خبرتون میکننم یه بار گفتم شماره کارت بده گفتن ما شکایت کردیم گفتم باشه من پولتونو میدم و همون جایی که شاکی شدین شکایت و پس بگیرین و پول و تحویل بگیرین اینا ‌جوابی ندادن تا اینکه رفتن فیلم منو تو کانال اینستاگرام که مربوط به مشکلات شهر هست و همه میبینن گذاشتن بعنوان سارق من کارمندم و ابرو دارم الان تو شهر همه دیدن و ما طایفه ابروداری هستیم و با این کار ابروی ما رو بردن من که فهمیدم بازم گفتم پولو میدم فیلمو پاک کنین گفتن باشه من پولشونو دادم و سیصد تومن ‌رو انتقال ندادن کفتم پاکش کنین بعد سیصد تومنم واریز میکنم بحسابتون قول دادن که ‌پاک میکنن که ‌پاک‌ نکردن که هیچ یه استوری دیگه گذاشتن که سارق پیدا شده و‌ یک مبلغ داده یک مبلغ مونده میخاستم بدونم ایا اجازه همچین کاری داشتن مدیر اون کانال بر چه اساسی تشخیص داده که من سارق هستم و حتی اگه سارق هم باشه اجازه بردن ابرو و پخش تو کانال رو داره و میخام ازشون شاکی بشم لطفا راهنمایی کنید یه خانواده ای ارامشش بهم خورده پدرم که فهمیده حالش بد شده و سکته کرده بردنش بیمارستان

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان شکایت و پیگیری وجود دارد...

هیچ کدام از آن اشخاص حق پخش فیلم و بردن آبروی شما را نداشتن و میتوانید علیه آنان و مدیر کانال شکایت کنید

درود
طبق ماده ۱۶قانون جرایم رایانه ای می توانید شکایت کنید.

می توانید علیه مالک ومدیران کانال به اتهام افترا وتهمت شکایت طرح کنید

با درود
عمل آنها جرم است علیه آنها میتوانید نسبت به انتشار مسائل خصوصی، افترا.... اقدام نمایید.
سوال شفاف بیان نشده بود.