اگر مجبورم راه عبور بدهم؛ آیا این مسیر حکم کوچه دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۵۵ #31450895

سلام . همسایه زمینم برای دسترسی به زمینش از ملک من عبور میکنه گرچه رضایت نداشتم چون بقیه راه ندادن بهش و از من شکایت کرد چند سالی هست که عبور میکند
ایا میتوانم مانع شوم؟
ایا این مسیر جز مال او محسوب شده و حق درب گذاشتن دارد؟
ایا باید بین ما قردادی تنظییم شود؟

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دادگاه در این خصوص میباییست اقدام به تصمیم گیری نمایید.

سلام موضوع منوط به رای دادگاه می باشد
اگر حق اتفاق ایشان به رسمیت شناخته شده باشد نمی‌توانید مانع شوید

با سلام
اگر در دادگاه حکم به حق عبور به ایشان صادر شده لذا نمیتوانید از عبور او ممانعت بعمل بیاورید و ضمنا ایشان صرفا حق عبور دارند و نمیتوانند بر روی ملک شما درب بگذارند

این حق ارتفاق چون از طریق حکم دادگاه میباشد،باید تابع حکم دادگاه و در حدود دستورات آن باشد
ولی علی الاصول ایشان حق گذاشتن درب در زمین شما را ندارد،و شما میتوانید با طرح شکایت تصرف عدوانی از این رفتار جلوگیری کنید.
زیرا که حق ارتفاق در این موضوع صرفا ایجاد حقی برای عبور و مرور در حدود عرفی و حکم دادگاه است.

سلام وقت بخیر
هموطن گرامی چنانچه حق رفت و آمد قدمت طولانی نداشته باشد شما میتوانید از عبور و رفت و آمد ایشان جلوگیری نمایید چنانچه مانع عبور ایشان بشوید در صورت داشتن حق همسایه و بلا جهت مانع ایجاد نمایید ایشان حق اعتراض و شکایت را دارند و در صورت نیاز اقدام به تنظیم و ثبت قرارداد به جهت روشن شدن موضوع بین خودتان نمایید.
در صورت نیاز به دریافت مشاوره کاملتر از طریق سامانه بنیاد وکلا نسبت به ثبت مشاوره تلفنی پیگیر باشید.
در صورت رضایت از پاسخ ارائه شده درجدول ثبت امتیازات نسبت به ثبت امتیاز اقدام نمایید. با تشکر موفق باشید