اگر فرضا شوهر در همان مهلت ۱۰ روزه اقدام به انتقال حساب بانکی خود به دیگری برای فرار از پرداخت مهریه نماید؛ قابل پیگیریست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۸ #31402659

آیا نیاز به اقدام از طریق دادگاه است؟
با توقیف حساب های بانکی زوج دیگر امکان واریز و برداشت به آن حساب ممکن نخواهد بود؟
انتخاب اینکه وصول مهریه از طریق اموال منقول یا غیر‌منقول باشد، به اختیار شوهر است؟ و اینکه شوهر میتواند از مستثنیات دینی(خانه) برای پرداخت مهریه به صورت انتقال سند به زوجه استفاده کند؟

باتشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.

تشخیص وصول مهریه در صلاحیت مرجع قضایی است نه در اختیار زوج.

سلام
در صورتیکه رای قطعی صادر نشود، دیگر نقل و انتقال اموال و دارایی به غیر بی فایده خواهد بود.