اگه تو جلسه شرکت نکنم چی میشه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۰۸ #31341604

سلام و خسته نباشید

ببخشید وقتتون رو میگیرم بنده شاکی پرونده ای با موضوع فحاشی و توهین و تخریب موتورسیکلت هستم . پرونده ام رو فرستادن شورای حل اختلاف . ولی من دوست ندارم با متهم رودررو بشم

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
این امر برای سازش است و میتوانید قبل از وقت جلسه طی لایحه ای از شورا بخواهید پرونده را به دادسرا ارجاع دهد و شما قصد سازش ندارید

با سلام. پرونده به علت عدم صلح و سازش به دادسرا ارسال می‌شود.

سلام.اولا چون صلح و سازشی صورت نگرفته شورا صالح نیست. دادسرا صالح است. شما دوراه دارید یا لایحه ای تنظیم کنید و ببرید بدید یا وکیل بگیرید

مرحله دادسرا برای صلح و سازش است.
اما به طور کلی اگر در جلسات حضور یابید بهتر میتوانید از حق خود دفاع کنید و جرم را (البته با ادله کافی) به اثبات برسانید

بر اساس ماده ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی: «توهین به افراد از قبیل فحاشی و استعمال الفاط رکیک، چنانچه موجب حد قذف نباشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه و یا پنجاه هزار تا یک میلیون ریال جزای نقدی خواهد بود.»
و
طبق ماده ۱۰۴ قانون مجازات اسلامی، جرم توهین و فحاشی به عنوان یک جرم قابل گذشت شناخته می شود
و
طبق ماده ۶۹۷ بخش تعزیرات قانون مجازات اسلامی : «هر کس به وسیله اوراق چاپی یا خطی یا به وسیله درج در روزنامه و جراید یا نطق در مجامع یا به هر وسیله دیگر به کسی امری را صریحا نسبت دهد یا آنها را منتشر کند که مطابق قانون آن امر جرم محسوب می‌شود و نتواند صحت آن اسناد را ثابت کند، جز در مواردی که موجب حد است، به یک ماه تا یک سال حبس و تا ۷۴ ضربه شلاق یا یکی از آنها حسب مورد محکوم خواهد شد.»

حال با در نظر گرفتن سه ماده ذکر شده در بالا در پاسخ سوال شما میشود گفت الزامی به حضور شما نیست اگر شما نروید پرونده به دادسرا ارجاع میشود و اگر به دادسرا هم نروید آنوقت حکم بصورت غیابی صادر میشود و با توجه به عدم دفاع شما در بهترین حالت حکم برائت متهم صادر میشود و پرونده مختومه میشود ولی اگر متشاکی به علت اتهام بخواهد از شما شکایت کند آنوقت برای شما ایجاد دردسر میشود . توصیه میشود به جلسه بروید و قبل از آن از مشاوره تلفنی یا حضوری وکیل یا کارشناس حقوقی جهت مشورت و همفکری استفاد کنید.

الزامی به حضور شما نیست...

سلام‌ تشریف نبرید شورا که پرونده مجددا میره دادسرا. ولی اگر دادسرا هم نروید در نهایت حکم غیابی صادر می کنند و از خودتون نمی تونین دفاع کنین و ممکنه حکم به ضررتون باشه. توصیه میشود از خدمات وکلای محترم استفاده کنید