آیا بعد ۷سالگی میتونم بچم رو ازش بگیرم یا نه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۳۲ #31312003

سلام...خانم بنده شرط گذاشته بودن برای ادامه زندگی باید حق طلاق و حضانت پسرم که ۶ سال دارد را به اون بدهم تا برگرده.بخاطر پسرم قبول کردم. بعد از گرفتن وکالت اقدام به طلاق میکنه و برنمی گرده. الان مشکل من حضانت فرزندم هستش آیا بعد ۷سالگی میتونم بچم رو ازش بگیرم یا نه.لطف میکنین جواب منو بدین؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر مطابق وکالت حضانت فرزند را داده باشید خیر نمیتوانید فرزند را بگیرید مگر اینکه عدم صلاحیت مادر را برای حضانت اثبات نمایید .

با سلام در موارد اختلاف دادگاه با تشخیص مصالح طفل در مورد حضانت پدر یا مادر یا سلب حضانت از یک طرف تصمیم مقتضی را خواهد گرفت.

اصولا باید موجبی برای سلب حضانت مادر بیابید در مواردی هم قضات حضانت را واگذار میکنند، بنا به مصلحت طفل، هیچ توافقی بر خلاف مصلحت طفل نمیتواند شکل بگیرد، قاضی صلاحیت تام دارد در این امور، و گاهی به جهت ممنوعیت سلب حق به طور کلی ممکن است توافق نادیده انگاشته شود.

 بر خلاف حق ولایت، حق حضانت قابلیت تفوض را دارد . لذا توافق شما مبنی بر دادن حضانت پسرتان به مادر معتبر والزام آور است

سلام طبق قانون حق حضانت فرزند تا هفت سالگی با مادر است وبعد از آن برای دختر تا ۹سالگی و پسر تا۱۵سالگی با پدر است و بعد از آن تصمیم گیری با فرزند است اگر شما بطور قانونی حق حضانت را به مادر واگذار کرده باشید و مدتی درج نگردیده باشد حضانت با مادر خواهد بود مگر آنکه عدم صلاحیت مادر را اثبات کنید یا مادر ازدواج مجدد نموده باشد از این طریق از مادر سلب حضانت کنید و بتوانید حضانت فرزند را بر عهده بگیرید.

با سلام بله اگر دلیل خاصی به جهت سلب حضانت دارید و این توافق شما در جایی ثبت شده است؟توافق برای همیشه بوده؟

اگر این حق حضانت را واگذار کردی کار مشکل مگر بدلایلی ثابت کنی که صلاحیت نگهداری ندارد