باید از کدام قاضی شکایت کنم و در صورت موفقیت چه چیزی نصیب من میشه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۵ #31193836

خانم بنده بعد از ۴ سال که ناشزه شده بود و چهار سال پیش ۱۰ ماه نفقه معوقه محکوم شده بودم که در همان موقع پرداخت نموده ام لذا امسال خانمم تقاضای طلاق عسر و حرج را به دلیل همین نفقه معوقه که پرداخت نمودم کرده و قاضی عسر و حرج را رد کرد و به دلیل شروط ضمن عقد بند یک که همان مربوط به نپرداختن نفقه به مدت شش ماه را صادر کرد که کاملا غیر قانونی بوده چون بنده پرداخت چهار سال پیش پرداخت کردم و شروط ضمن عقد هم میگوید در صورت عدم امکان تادیه نفقه و بنده اعتراض زدم در تجدید نظر فقط ۵۰ سکه از ۲۱۴ سکه را بخشید و حکم طلاق را تایید کرد و خود قاضی هم گفت رای ما را دیوان تایید میکنه و همین هم شد حالا من باید از کدام قاضی شکایت کنم و در صورت موفقیت چه چیزی نصیب من میشه

مشاوره حقوقی نفقه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه قاضی خارج از خواسته خواهان رای صادر کرده رای صادر دارای ایراد بوده و قابل اعتراض خواهد بود

شکایت از قاضی سودی ندارد
لیکن دادنامه به دلایل متعدد از جمله موضوع حکم مورد ادعای خواهان نبوده مخدوش است.

سلام . بنظر نمیرسه که قاضی تخلفی کرده باشند ... اگر طی مستندات رای صادر شده باشه تخلفی متوجه ایشان نیست

مراحل دادرسی از دادگاه بدوی حکم اولیه،اعتراض کرده اید به دادگاه تجدید نظر ارسال شده ،و بعد در دیوان عالی کشور صادر شد در هر کدام از مراحل تجدید نظر اگر خلاف قوانین حکمی صادر میشود حکم به نفع شما صادر میگردید اما در خصوص سوال شما از قاضی باید به کجا شکایت کرد باید به دادسرای نظام ویژ رسیدگی به شکایات قضات اقدام کنید