چطور بدون مجوز خروج فرزند که باید توسط پدر داده بشه، این کار رو انجام داده؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۸ #31181986

با سلام، همسر سابقم دختر شش ساله ام را بدون اجازه بصورت قانونی از کشور خارج کرده، می خواستم بپرسم چطور بدون مجوز خروج فرزند که باید توسط پدر داده بشه، این کار رو انجام داده؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
طبق ماده ۴۲ قانون حمایت خانواده مقرر شده: «صغیر و مجنون را نمی‌توان بدون رضایت ولی، قیم، مادر یا پدر و شخصی که حضانت و نگهداری آنان به او واگذار شده است از محل اقامت مقرر بین طرفین یا محل اقامت قبل از وقوع طلاق به محل دیگر یا خارج از کشور فرستاد، مگر اینکه دادگاه آن را به مصلحت صغیر و مجنون بداند و با در نظر گرفتن حق ملاقات اشخاص ذی‌ حق این امر را اجازه دهـد. دادگاه در صـورت موافقت با خـارج کردن صغیـر و مجنون از کشور، بنابر درخواست ذی ‌نفع، برای تضمین باز گرداندن صغیر و مجنون تامین مناسبی اخذ می‌کند.»
طبق ماده مذکور همسر شما حق خروج بدون اذن شما رانداشته ، عمل انجام شده , غیر قانونی بوده و شما می توانید از طریق دادگاه اقامه دعوی نمایید.