با توجه به اینکه حدود ۶ ماه از تاریخ قرارداد گذشته آیا راهکار وجود دارد که من بتوانم در واحد بمانم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۱ #31127726

سلام و خسته نباشین در شهریور ۹۷ آپارتمانی را رهن و اجاره کردیم به مدت یکسال .
اما در آبان ۹۷ مالک واحد را با مستاجر بفردی دیگری فروخت و مالک جدید با همان رقم رهن و اجاره و ظهر نویسی پشت قرارداد رهن و اجاره ظهر نویسی کرده و قرارداد را تا آبان ۹۸ تمدید نمود.
در آبان ۹۸ ما به عنوان مستاجر از مالک درخواست تمدید با رقم رهن و اجاره جدید نمودیم ولی ایشان شفاها گفتن چون تصمیم بفروش دارم میتوانید با همان رقم تا فروش واحد در اجاره شما باشد .
ما به عنوان مستاجر چند بار درخواست کردیم از مالک که اجازه بدهین ما تمدید کنیم شما با مستاجر واحد رو بفروشین اما ایشان امتناع کرده و گفتن بستگی به خواست مالک جدید دارد.
از موقع اتمام قرارداد اجاره یعنی آبان ۹۸ تا الان یعنی فروردین ۹۹ مشتری می آید ولی هنوز واحد بفروش نرسیده
حال سوالم این هست که با توجه به اینکه حدود ۶ ماه از تاریخ قرارداد گذشته آیا راهکار وجود دارد که من بتوانم تا آبان ۹۹ در واحد بمانم و بلند نشوم یا به عبارتی آیا این حق را دارم تا دو سال کامل آپارتمان را اجاره کنم .

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این موضوع توافقی است بین شما و مالک. منتهی با توجه به بالا نبردن اجاره ملک حتما دست نوشته یا سندی تبادل شود

بستگی به توافق و اراده مالک دارد
تنها راه توافق و متقاعد کردن مالک فعلی به نوشتن اجاره میباشد.