دیه غرامت راننده متوفی توسط زوجه قابل توقیف است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۰۵۸ #31104484

مبلغ دیه راننده متوفی (مرد) از محل غرامت راننده بیمه نامه خودرو که خود راننده متوفی مقصر تصادف باشد چگونه بین وراث شامل همسر و فرزند پسر و دختر و پدر و مادر متوفی تقسیم می شود. آیا این دیه از طرف همسر متوفی بابت مهریه قابل توقیف می باشد؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دیه بابت مهریه مهریه ، قابل توقیف است . و مهریه زن مقدم است بر وراث

با سلام
نحوه تقسیم دیه متوفی مثل بقیه ماترک متوفی تقسیم میشه البته مهریه جز مطالبات بوده و قبل از تقسیم ماترک برداشت میشه

بله زیرا ابتدا دیون متوفی از ماترک وصول و سپس الباقی میان وراث طبق قانون ارث تقسیم میشود و مهریه نیز جزء دیون زوجه بر ذمه زوج است
مؤید باشید