باتوجه به اینکه ایشان این همه سال مسئله فرزند رو پنهان کردن؛ من چه کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۴۷ #31028822

باسلام اینجانب درسال ۷۹ ازدواج کردم درسال ۸۰ بدلیل عدم رعایت شئونات اسلامی همسر سابق ازمحل کارم اخراج شدم بعد از اخراجم من رو ترک کرد و سپس مهریه اش رو گذاشت اجرا من هم بدلیل مشکلات روانی که برام پیش اومده بود آواره بودم بعد که برام خودم آمدم متوجه شدم از من طلاق غیابی گرفته است منم چسبیدم به زندگیم الان بعد از حدود ۱۹ سال پیام داده که از من بچه دارد و هنگام عروسی بچه ام میباشد با وجود اینکه شوهر دارد نسبت به من ابراز علاقه میکند و از نظر روانی برام ایجاد مزاحمت میکند درضمن ایشان دروغگو نیز هستند ایشان هنگام طلاق بخش کمی از مهریه شون رو بخشیدن حالا من فکر میکنم که ایشان برای سرکیسه کردن و گرفتن باقی مانده مهریه شون آمدند و با اعصابم بازی میکننند
یک مطلب دیگه اینکه مهریه ایشان کمتر از این مهریه ایی که الان دارند بوده است من در زمان زندگی مشترک تعداد ۵۰۰ عدد سکه به مهریه ایشان اضافه نمودم
حالا سوال من این هست که باتوجه به اینکه ایشان این همه سوال مسئله فرزند رو پنهان کردن (البته دراینکه بچه من باشد خودم شک دارم ) الان من چه کنم؟
همسر سابق میگه برای مهریه نیومده و مدارکش دسته پدرش هست ( که بازنشسته نیروی انتظامی هستند و با توجه به نفوذش در نیروی انتظامی شهرستان زندگی ما رو خراب کردند )
لطفا راهنمایی نمایید
با تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام .
در صورت ایجاد مزاحمت توسط همسر فعلی ایشان ، میتوانید شکایت کنید
بار اثبات نسب بر عهده خواهان است نه شما .

با توجه به اینکه ادعا از سوی همسر شما مطرح شده است ایشان می توانند دادخواست اثبات نسب را مطرح کنند لذا فعلا اقدامی از سوی شما متصور نیست

مدعی ایشان است اگرخواستند دعوی اثبات نسب می کنند .شمافعلا نیازی نیست اقدامی نمایید.

درود
نیاز به اقدامی از جانب شما نیست اگر لازم باشد همسرتان دادخواست اثبات نسب می دهند.

با سلام
چنانچه در انتساب فرزند به خودتان شک دارید ، ظرف مدت دو ماه از تاریخ اطلاع از وجود فرزند باید دعوای نفی ولد اقامه نمایید .