میگم بیارشون امتناع می‌کنند و میگویند هبه بوده، چه اقدامی کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۶۹ #30995940

با عرض سلام و خدا قوت
چند وقتی در زندگی مشترک با خانمم به مشکل خوردیم٫ ایشون طلاهای زمان مجردی و هدیه های زمان عقد و عروسی و سکه های که به عنوان هدیه در مناسبت های مختلف و طلاهایی که برای فرزندانم خریداری کردم رو خونه مادرشون بردند و با اینکه میگم بیارشون امتناع می‌کنند و میگنند هبه بوده و ثابت کن و ...
چکاری میتونم انجام بدم؟
لطفا راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما
در وادی امر با ارسال اظهارنامه اموال را مطالبه کنید.

طبق قانون شما نمی توانید از هبه به فرزند رجوع کنید در صورتی که به خانم هبه کرده بودید قابل رجوع بود

درود هبه ب فرزندان و پدر و مادر قابل رجوع نیست . اما در مورد طلا های همسر در صورت اثبات قابل دریافت هستند

سعی کنید از طریق پیامک با ایشون مکاتبه کنید که بتونید توی دادگاه ازش استفاده کنید ، اگه ثابت بشه طلاها دست ایشون هست میتونید از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به طرح دعوی استرداد طلاها کنید

با سلام
در خصوص هدایایی که به زوجه داده شده :
طبق قانون مدنی، مادامی‌که نامزدی به هم نخورده و به ‌طریق ‌اولی تا زمانی که رابطه زوجیت برپاست مطالبه و استرداد هدایای نامزدی ممنوع است و در صورت متارکه میان زوجین، زوج می‌تواند جهت مطالبه به زوجه مراجعه نماید.
تنها در دوران نامزدی و پیش از عقد نکاح هدایا قابل استردادند و هدایای اهدایی در دوران زندگی مشترک معوض تلقی می‌شود و لذا توجها به غیر قابل رجوع بودن هبه معوض، دعوی رجوع محکوم به بطلان است.
در خصوص استرداد طلاهایی که برای فرزندانتان خریداری نموده اید :
چنانچه فرزندان شما به سن ۱۸ سال تمام رسیده و رشید هستند ، مستندا به بند ۱ ماده ۸۰۳ قانون مدنی ، شخصا باید دادخواست بدهند.
در صورتی که به سن رشد نرسیده اند میتوانید به نمایندگی از آنها دادخواست حقوقی مطرح نمایید. البته اگر طلاها به صورت امانت در نزد همسرتان بوده ابتدا نسبت به ارسال اظهارنامه اقدام و در صورت عدم توجه ، درصورت وجود شرایطی میتوانید شکایت کیفری نمایید.

معلوم خرید طلای مرد در زندگی زناشویی برای تزئین و استفاده خام بوده وسرمایه برای مرد اما خانم ها بااین ترفندها برای تصرف طلاجات ادعاهای هبه ؛ نفقه نداده فروختم و....‌‌ می نمایند لذا آقای عزیز ضمن انکار ادعای همسرت واینکه هبه نکردم از خود دفاع کن ویا با وکیل خود تلفنی یا حضوری مشاوره کن

باسلام
اگر فاکتور خرید دارید به فرض هبه بودن نیز اگر عین طلاها موجود باشد میتوانید استرداد کنید ازطریق ثبت دادخواست استرداد در دفتر خدمات الکترونیک قضایی اقدام کنید