امکان ثبت دادخواست تامین دلیل ملک بدون درج نام خواندگان

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۶۲ #30961098

سلام، بنده یک ملک در تهران از طریق مزایده اداره ثبت اسناد و املاک خریده‌ام. در حال حاضر می‌خواهم یک دادخواست تامین دلیل بدهم بدون درج اسامی خواندگان. آیا در شورای حل اختلاف تهران این دادخواست را بدون درج اسامی خواندگان قبول می‌کنند؟ مربوط به منطقه ۱۷ تهران است. ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.

مشاوره حقوقی ملکی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله بدون نام خواندگان امکان ثبت دادخواست هست البته به موضوع نیز بستگی دارد.

با سلام. نیازی به درج خوانده در دادخواست تامین دلیل نیست لیکن میتوانید در صورت عدم دسترسی به اسامی خواندگان اسم فرضی درج کنید

سلام اگر دعوای شما تحت رسیدگی است حتی بصورت شفاهی هم میتوانید درخواست تامین دلیل کنید.و اگر دعوایی مطرح نیست میتوانید دادخواست خود را بدون ذکر نام خواندگان مطرح نمایید

سلام درج نام خوانده در تامین دلیل مهم نیست.

تامین دلیل نیازی به طرف قرار دادن خواندگان ندارد

با سلام
طرح دادخواست تامین دلیل نیاز به معرفی خوانده یا خواندگان واقعی ندارد و می توان خوانده را ناشناس معرفی کرد.

درود
در تامین دلیل نیاز به درج نام خواندگان نیست.