پدرم ضمانت پرداخت مهریه همسرم از طریق فیش حقوقیش کرده است الان توان پرداخت ندارد تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۸۵۸ #30741686

سلام روزتون بخیر برادر من به همسرش حق طلاق داده همسرش نیز پس از سه سال زندگی طلاق گرفت و بعد از چند ماه از صدور طلاقنامه درخواست مهریه کردند ولی برادر من بیکار بوده و استطاعت پرداخت مهریه را نداشتند پدرم جهت ضمانت پرداخت فیش حقوقی خود را به مرجع قضایی ارائه می دهد وکیل خانم هم بلافاصله فیش را اجرا گذاشته و هر ماه مبلغی بابت مهریه خانم کسر می گردد حال باتوجه به شرایط سخت زندگی و حقوق ناچیز بازنشستگی پدرم دچار مشکلاتی شده اند اگر امکان دارد راهنمایی بفرمایید چطور می توانند مانع این کار شوند که از حقوقشان کسر نشود.سپاسگزارم

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سوال نامفهوم هست . پدر شما درسند ازدواج ضامن مهریه نبوده . اینکه گفتید جهت ضمانت فیش حقوقی را ارائه کرده به مرجع قضایی دلیل برضمانت مهریه نیست . چون مهریه برذمه برادرتان بوده نه پدر

سلام- دادخواست تعدیل بدهید. ایا رای قطعی مهریه صادر شده یا نه؟ پدرتان از نظر جسمی سالم هستند؟ مشکلات خودتان را بصورت مدارک جمع آوری کینید و به دادگاه اررائه دهید/. در ضمن اگر هنوز رای مهریه بصورت قطعی صادر نشده می توانید نسبت به رای صادره اعتراض کنید/.

با سلام ووقت بخیر
مهریه جز دیون ممتاز می باشد و درزمان مطالبه زوجه باید پرداخت شود . درصورت پرداخت از طرف زوج حساب پدرشما از توقیف خارج میشود درغیر اینصورت خیر به همین منوال ادامه می یابد.

وقتی که پدر شما ضمانت فرزندشان را کردند
این مبلغ از حقوقشان کسر خواهد شد تا زمانیکه برادر شما مهریه خانم خود را بپردازد،یا فرد دیگری ضامن شود تا ضمانت پدر آزاد شود یا وثیقه قراردهید