مجازات نگهداری و فروش چهل و سه گرم مواد مخدر چیست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۶۸ #30669545

باسلام وخسته نباشید.
پسرم رو دیشب به جرم حمل و نگهداری گراس دستگیر کردند و این درصورتی است که پسرم هنوز به سن قانونی نرسیده و اولین بارش است که مرتکب این عمل میشود لطف راهنمایی کنید که جرمش چیست بخدا دارم دق میکنم چون فرزندم از محبت پدر بی نصیب بوده و کلا هفده سال یتیمی بزرگ شده

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به سن فرزندتان محاکمه وی در دادگاه اطفال صورت خواهد گرفت و وکیل تسخیر برای وی الزامی ست

با سلام..
با توجه به توضیحات شما، از آنجاییکه پسرتان کمتر از سن قانونی بوده، فلذا به رسیدگی موضوع پرونده وی بر اساس قانون مبارزه با مواد مخدر صورت نمی گیرد و اصـولا طبق مفررات مربوط به اطفال و نوجوانان با مجازاتهای تطبیقی و پرورشی رسیدگی و حکم صادر و در کانون اصلاح و تربیت، نگهداری خواهد گردید..
موفق باشید..

درود
اگر فرزند شما به سن قانونی نرسیده در دادگاه اطفال و نوجوان طبق مقررات مربوط به اطفال و نوجوانان رسیدگی می نمایند.

با درود
به اتهام او در دادگاه اطفال رسیدگی می‌شود
اگر برای او وکیل تسخیری تعیین نشده بهتراست وکیل دادگستری در جهت احقاق او اختیار نمایید.

چون به گفته شما پسرتان به سن قانونی نرسیده لذا اگر اتهامش را قبول کرده به اتهام ایشان در دادکاه اطفال رسیدگی ودر کانون اصلاح وتربیت نگهداری خواهد شد

با توجه به اینکه فرزندتان به سن قانونی نرسیده ، محاکمه و محکومیت وی بر اساس قوانین مصوب مواد مخدر نبوده و در مجتمع قضایی اطفال و نوجوانان با مجازاتهای تطبیقی و پرورشی حکم صادر خواهد شد .

سلام وقت بخیر
با توجه به میزان مواد که بیش از سی گرم میباشد و میزان زیاد تلقی میگردد ،در صورتیکه دادگاه تشخیص به عدم رشد یا بلوغ فکری فرزند شما داشته باشد پروتده ایشان در دادگاه کیفری اطفال و نوجوانان بررسی میشود و احتمالا حکم به کانون اصلاح و تربیت داده شود ولی در صورتیکه تشخیص دادگاه به بلوغ فکری و رشد ایشان باشد (تشخیص معمولا با پزشک قانونی است ) پرونده در دادگاه کیفری بزرگسالان بررسی می شوند و همانند یک فرد بالغ محاکمه می شوند . میزان حکم بستگی به عوامل زیادی از جمله عدم سوءپیشینه ، سن و شرایط بستگی دارد .