آیا با برگشت زدن چک توسط شخص،معامله فسخ خواهد شد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۹۷۷ #30626696

رای دادگاه اول به نفع ما صادر شد و رد دعوی شد و در رای نوشته بود که شما یوم مشخص کردین نه ساعت و اون رفته شاهد جمع کرده که من گفتم اول وقت باید پول رو کارسازی میکردم وگرنه معامله فسخه و رفته برا تجدید نظر ولی من یه سر تا جای قاضی همینطوری رفتم که بگم دادگاه رو زودتر بندازن که تکلیف مشخص بشه که منم واسه شکایت تحویل و سند شکایت کنم، میگفت چرا شما زودتر نریختی، منم گفتم تا پولو جمع و جور کردم دیر شد و دیگه هیچی نگفت.
به نظر شما قانون خاصی هست واسه چکی که من دادم و ایشون صبح برگشت زده و من ۱۲:۵۸ پول رو واریز نمودم؟ حالا تکلیف چی میشه؟
جمله که نوشتیم اینه:
در صورت پاس نشدن چک های مورد معامله، معامله یکطرفه از طرف فروشنده فسخ و بدون رجوع به مراجع قضایی حق واگذاری به غیر را داراست.
تکلیف چی میشه؟

مشاوره حقوقی چک
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت پاس نشدن چک در زمان مقرر معامله فسخ میشود

با سلام
چک باید تا پایان وقت اداری همون روز پاس میشد.هرچند اول وقت برگشت خورده ولی در وقت اداری چون پول در حساب کارسازی شده بود. قابل وصول بوده است ودارنده چک علیرغم قابل وصول بودن آنرا پاس نکرده لذا حق فسخ منتفی بنظر میرسدچون وجه چک در وقت اداری کارسازی شده بود و قابلیت وصول داشته است

معامله فعلا قابل فسخ نیست . چون ممکن است چک پاس شود

نوشته شده در صورت پاس نشدن چک معامله فسخ میشود چک تا پایان همان روز قابل وصول و پاس شدن بوده بنابراین معامله قابل فسخ نیست.

سلام. تا پایان وقت اداری روز سررسید چک ، صادرکننده مهلت دارد تا وجه چک را پاس کند .

به محص برگشت چک معامله منفسخ میشود